Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2021 р., 13:17
21 вересня, за рішенням ООН, відзначається Міжнародний день миру
21 Вересня, 2021 р., 11:58
21.09.2021 під головуванням Андрія Панкова  - голови Краматорської райдержадміністрації відбулась апаратна нарада із начальниками відділів, управлінь та служби райдержадміністрації.
19 Вересня, 2021 р., 13:24
У професійне свято працівників лісу Краматорська районна державна адміністрація приєднується до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, береже і рятує ліс. Шановні працівники лісу та ветерани галузі! Прийміть найщиріші слова вітання з професійним святом! Бажаємо, щоб у Вашому домі завжди були щастя, добро, злагода, достаток та надія на краще майбутнє! Нехай висаджений та доглянутий вами ліс приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця і надалі будуть запорукою збереження та примноження наших лісів – зеленої скарбниці Краматорського району. Зі святом!  
19 Вересня, 2021 р., 13:23
Це свято об’єднує людей різних професій і спеціальностей, але всі вони обов’язково наділені рідкісним даром творчості, відчуттям нового, умінням розширити межі звичного, вийти за рамки стереотипу. Саме винахідники-раціоналізатори з року в рік роблять наше життя простішим та комфортнішим. Від звичайного колеса до літака, від блокнота до кінокамери, від дротового радіо до 5G. Завдяки винахідникам та раціоналізаторам ми вирушили до космосу та у морські глибини. Україна має безсумнівні інноваційні досягнення світового рівня - літаки Антонова, ядерні технології Адаменка, технології стимулювання росту рослин в сільському господарстві Пономаренка, медичні винаходи - спосіб боротьби з раком Завірюхи та лікування судин людини неоперабельним методом Бурого і т. д. Краматорська райдержадміністрація щиро вітає науковців Краматорського району – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогресивного, а також всіх, хто сприяє винахідницькій діяльності! Бажаємо міцного здоров'я, щастя, невичерпної життєвої енергії, нових ідей та творчого натхнення! Нехай будь-які, навіть найнеймовірніші та сміливі ваші ідеї втілювалися в життя. Зі святом! #краматорськ_рда #краматорськ_інфо
18 Вересня, 2021 р., 14:05
Голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков, його перший заступник Сергій Боєвський, керівник апарату РДА Катерина Кузнецова та молодь райдержадміністрації долучилися до всесвітньої акції «Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».
18 Вересня, 2021 р., 13:21
За офіційними даними, в Україні функціонує близько 10 тисяч аптек, понад 5 тисяч аптечних пунктів і понад 6 тисяч аптечних кіосків – усього у понад 5000 фармацевтичних організаціях фармацевтичної галузі України працюють понад 350 тисяч осіб. Робота фармацевтів є вкрай важливою для людей.
17 Вересня, 2021 р., 17:35
17 вересня відбулася нарада під головуванням заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна у режимі відеоконференції. 
17 Вересня, 2021 р., 15:35
Міжнародна організація IREX запрошує громадські організації до участі в Конкурсі проєктів для інтеграції ВПО «Твоя СИЛА - втілювати ідеї в реальність». Програма це проєкт, який впроваджується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Державного департаменту США та яка направлена на над вирішенням викликів, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи, а також посиленням соціальної згуртованості внутрішньо переміщених осіб та інших мешканців громад.
17 Вересня, 2021 р., 15:30
Розробка послуги друку COVID-сертифікату для людей, які не користується застосунком Дія або не мають ID-картки або закордонного біометричного паспорта вже у фінальній стадії і буде доступна вже наприкінці вересня.
17 Вересня, 2021 р., 13:26
Запрошуємо очільників та фахівців з управління земельними ресурсами територіальних громад з усіх куточків України подати заявку на конкурс для участі в піврічній навчальній програмі за Проєктом “Підтримка громад в управлінні землями”, який розробляється ГС “УкрГео” за сприяння Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування