Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Жовтня, 2021 р., 12:27
За оперативними даними Українського державного центру радіочастот практично всі населені пункти області знаходяться в зоні впевненого приймання наземного українського телебачення.
04 Жовтня, 2021 р., 12:21
Краматорська райдержадміністрація вітає голову Маріупольської райдержадміністрації
04 Жовтня, 2021 р., 10:49
Перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Сергій Боєвський 2 жовтня взяв участь в урочистостях на честь Дня територіальної оборони в Україні, який відзначається згідно з Указом Президента України №417/2020 від 30.09.2020 року щороку у першу неділю жовтня. У заході також взяли участь командування та особливий склад 106 окремого батальйону комплектування та соціальної підтримки військової частини А7272, начальник територіального центру комплектування та соціальної підтримки Краматорського районного територіального центру полковник Володимир Притков. Цей День запроваджено з метою подальшого розвитку сучасних військових традицій, а також підкреслити високу роль територіальної оборони у забезпеченні обороноздатності та територіальної цілісності України. #краматорськ_рда #краматорськ_інфо
04 Жовтня, 2021 р., 10:46
3 жовтня в Україні відзначають День працівників освіти, або День вчителя. Цього дня ми долучаємось до привітань з професійним святом усіх працівників освіти Краматорського району. Досить важко недооцінити той вклад, який внесли у становлення та розвиток особистості кожного з нас вихователі, вчителі, викладачі. Завдяки копіткій праці кожного з вас, діти залучаються до процесу пізнання цього світу, зростають людьми з високими моральними принципами. Шановні вчителі! Ми захоплюємося вашим талантом передавати знання і досвід. Бажаємо вам і надалі навчати учнів, адже ви робите це чудово! Всіх вам благ та процвітання! #краматорськ_рда #краматорськ_інфо
02 Жовтня, 2021 р., 15:13
Вітаємо військову частину А3546 з 25-ю річницею створення
01 Жовтня, 2021 р., 09:31
За ініціативи ООН 1 жовтня у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Згідно з міжнародною класифікацією, людиною похилого віку вважається особа, яка досягла 65 років. Таких людей в усьому світі близько 700 мільйонів, а це майже кожна десята людина на Землі. Літній вік людини надає їй перевагу перед молоддю! І мова зовсім не про сили й енергію, які властиві молодому поколінню, а про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальну гнучкість й толерантність літніх людей.
30 Вересня, 2021 р., 15:19
30 вересня під головуванням голови Краматорської райдержадміністрації Андрія Панкова та за участі першого заступника голови РДА Сергія Боєвського, заступників голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової та Юрія Люльки відбулась виїзна нарада з представниками комісій з реорганізації відділів, управлінь, служби Олександрівської районної державної адміністрації.
30 Вересня, 2021 р., 13:01
Сьогодні в Україні відзначають Всеукраїнський день бібліотек.
30 Вересня, 2021 р., 12:59
Усиновлення – не просте батьківство. Це – велика відповідальність, побудована на милосерді та доброті. Усиновивши чи взявши дитину під опіку, утворивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, батьки стають взірцем людяності та відповідальності. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану суспільства.
29 Вересня, 2021 р., 16:04
Сьогодні голова Краматорської РДА Андрій Панков та його перший заступник Сергій Боєвський взяли участь у навчаннях територіальної оборони на Білосарайській Косі у Маріупольському районі. Під час навчань загони тероборони вчилися давати відсіч ворогу у разі нападу з моря.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування