Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дайджест грантових можливостей

Дата: 17.09.2021 15:35
Кількість переглядів: 201

Міжнародна організація IREX запрошує громадські організації до участі в Конкурсі проєктів для інтеграції ВПО «Твоя СИЛА - втілювати ідеї в реальність». Програма це проєкт, який впроваджується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Державного департаменту США та яка направлена на над вирішенням викликів, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи, а також посиленням соціальної згуртованості внутрішньо переміщених осіб та інших мешканців громад.

Дедлайн 30 вересня

Детальніше http://surl.li/agfxr

Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» оголошує Конкурс заявок на отримання грантів. Програма фінансується USAID і впроваджується компанією «DAI» та має метою зменшення кібербезпекових вразливостей інфраструктури і перетворення України у проактивного кібербезпекового лідера.

Дедлайн 30 вересня

Детальніше http://surl.li/agfwy

Команда маркетингової агенції Revolta на волонтерських засадах створить нову чи оновить наявну бренд-айдентику для громадської організації чи соціального підприємства. Взяти участь у конкурсі можуть громадські та благодійні організації, а також соціальні підприємства, які ще не мають сформованої бренд-айдентики або хочуть оновити наявну.

Дедлайн 19 вересня

Детальніше http://surl.li/agfxh

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування