Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

19 вересня День винахідника і раціоналізатора України

Дата: 19.09.2021 13:23
Кількість переглядів: 253

Це свято об’єднує людей різних професій і спеціальностей, але всі вони обов’язково наділені рідкісним даром творчості, відчуттям нового, умінням розширити межі звичного, вийти за рамки стереотипу.

Саме винахідники-раціоналізатори з року в рік роблять наше життя простішим та комфортнішим. Від звичайного колеса до літака, від блокнота до кінокамери, від дротового радіо до 5G. Завдяки винахідникам та раціоналізаторам ми вирушили до космосу та у морські глибини.

Україна має безсумнівні інноваційні досягнення світового рівня - літаки Антонова, ядерні технології Адаменка, технології стимулювання росту рослин в сільському господарстві Пономаренка, медичні винаходи - спосіб боротьби з раком Завірюхи та лікування судин людини неоперабельним методом Бурого і т. д.

Краматорська райдержадміністрація щиро вітає науковців Краматорського району – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогресивного, а також всіх, хто сприяє винахідницькій діяльності!

Бажаємо міцного здоров'я, щастя, невичерпної життєвої енергії, нових ідей та творчого натхнення! Нехай будь-які, навіть найнеймовірніші та сміливі ваші ідеї втілювалися в життя. Зі святом!
#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування