Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Березня, 2024 р., 12:09
За добу інформація про постраждалих не надходила. Покровський район. У Мар'їнській громаді пошкоджено будинок у Красногорівці. У Курахівській громаді обстріляні околиці Гірника. Серед ночі росіяни випустили 6 ракет по Мирнограду — пошкоджені 2 адмінбудівлі, 9 багатоповерхівок і 3 інфраструктурні об'єкти. Краматорський район. Під ворожим вогнем околиці Костянтинівської і Лиманської громад. Бахмутський район. У Нью-Йорку пошкоджено 3 будинки та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 10 приватних будинків. Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 764 особи, у тому числі 124 дитини.
14 Березня, 2024 р., 14:49
Голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та його перший заступник Вікторія Набокова взяли участь у Конгресових слуханнях з обговорення проєкту Національного плану з енергетики та клімату в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України НПЕК – це стратегічний документ, спрямований на узгодження енергетичної та кліматичної політики для забезпечення сталого розвитку та відновлення економіки України. Україна, як учасник Енергетичного Співтовариства та країна-кандидат на вступ до ЄС, зобов'язалася розробити цей План згідно з вимогами європейського законодавства.
14 Березня, 2024 р., 11:47
«Донбас», «Азов», «ДУК», «Айдар», «Дніпро-1», «Київська Русь», «Свобода», «Карпатська січ», «Кривбас», десятки інших добровольчих формувань золотими літерами назавжди вписані в українську історію. 
13 Березня, 2024 р., 11:23
Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 2 будинки і господарчу споруду. Покровський район. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Костянтинівка, Катеринівка і Георгіївка. Обстріляні Курахове та Успенівка. У Селидовому 2 людини. У Мирнограді 2 людини загинули і 5 поранено, пошкоджено 4 багатоповерхівки. У Новогродівці пошкоджено 25 приватних будинків і 2 адмінбудівлі. Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади поранено 2 людини, пошкоджено будинок. Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено будинок у Південному. У Часовоярській громаді пошкоджені 3 багатоповерхівки, 3 приватні будинки і 4 гаражі. У Сіверську пошкоджено 2 будинки і нежитлову споруду. У Переїзному Званівської громади поранено 2 людини. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 620 осіб, у тому числі 119 дітей. #StopRussia
12 Березня, 2024 р., 15:52
З метою забезпечення доступу до якісних, безпечних і комплексних послуг для постраждалих від СНПК у Донецькій області через спроможності фахівців і фахівчинь, які надають допомогу жінкам постраждалим від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом в м. Мукачево відбувся тренінг «Підтримка надавачів соціальних послуг та посилення їх спроможності у реагуванні на випадки сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом». Захід було організовано ГО «Рада жінок Донеччини»-грантером Українського Жіночого Фонду/УЖФ в рамках проекту «Вистоїмо разом» в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда-Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮРФем» за підтримки Офісу Віцепрем.єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Єаропейського Союзу.  До участі у заході долучилися спеціалісти з Краматорського району з Краматорської МТГ, Дружківської МТГ, Миколаївської МТГ і начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Міляновська. На тренінгу були розглянуті важливі питання: визначення поняття СНПК як воєнного злочину, що порушує норми міжнародного гуманітарного права, міжнародні стандарти та національне законодавство, психологічна складова впливу СНПК на постраждалих та спеціалістів, що з ними працюють, кейс-менеджмент в ситуації СНПК, комплексний підхід в наданні допомоги та послуг постраждалим від СНПК і ще багато інших важливих питань. Учасниці тренінгу брали участь у ділових іграх, активностях і обговоренні важливих питань. Захід був дуже насичений інформативно, тренерки обізнані в даному питанні і професійні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування