Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Липня, 2024 р., 14:37
Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Максимільянівка, Антонівка і Олександропіль. У Кураховому прямим влучанням пошкоджено багатоповерхівку. Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади пошкоджено будинок і зруйновано гараж. У Костянтинівці пошкоджені 9 будинків, 2 нежитлові будівлі, 2 автівки і 3 інфраструктурні об'єкти; у Миколаївці поранено людину. В Іллінівській громаді пошкоджені 11 об'єктів. Бахмутський район. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджені 7 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську 2 будинки зруйновані і 1 пошкоджено. У Торецьку пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. #StopRussia
24 Липня, 2024 р., 10:07
Оперативна ситуація по області станом на ранок 24 липня. Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено будинок. Покровський район. У Маринівці Новогродівської громади поранено 3 людини, пошкоджено автомобіль. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівку і приватні будинки, у Гірнику пошкоджено багатоповерхівку, у Сонцівці — 4 приватні будинки. Краматорський район. У Лимані 3 людини загинули і 3 поранені, пошкоджено 19 будинків і крамницю; також у громаді пошкоджено 2 будинки у Зарічному. У Костянтинівці пошкоджені 2 приватні будинки. Ще 2 об'єкти пошкоджено у Зорі Іллінівської громади. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків, багатоповерхівка і 2 промислові будівлі. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 360 людей, у тому числі 19 дітей. #StopRussia
23 Липня, 2024 р., 15:58
Управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької  облдержадміністрації оголошує початок прийому документів для участі в обласному конкурсі «Молода людина року».
23 Липня, 2024 р., 09:27
  Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки i розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді (далі - Конкурс), що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України. У 2024 році Конкурс проводитиметься у 7 номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків»; «Політична освіта та політична культура»; «Відбудова та відновлення системи освіти в умовах воєнного стану»; «Публічна служба моєї мрії»; «Відновлення України на цінностях прав людини»; «Інструменти ефективності в державних установах»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи». Участь у Конкурсі можуть брати (одноосібно або творчими колективами) молоді люди віком від 14 до 35 років. Термін проведення Конкурсу: до 30 вересня 2024 року - прийом творчих робіт, жовтень 2024 року - розгляд та оцінка робіт, листопад 2024 року - визначення та нагородження переможців і призерів. Детальну інформацію про Конкурс можна знайти на офіційному веб-сайті Конкурсу: https://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com/.    
19 Липня, 2024 р., 14:02
Шановні мешканці Андріївської громади!  Прийміть найщиріші вітання з нагоди 7-ї річниці створення Андріївської громади.
19 Липня, 2024 р., 13:59
Перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова взяла участь в тренінгу на тему: «Пост героїчне лідерство в умовах криз і війни: стійкість та безпека», який проводився за фінансової підтримки Програми ООН.
18 Липня, 2024 р., 12:44
Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста принадність, доброта та порядність, толерантність, оптимізм та впевненість, віра та надія, а доля береже Вас від негараздів та бід, додає сил і натхнення реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення. Впевнені, що все задумане на благо рідної Донеччини буде здійснено, що всі розпочаті справи принесуть вагомі результати. Бажаємо Вам, Олександре Миколайовичу, щоб поряд з Вами завжди були вірні друзі та колеги, щоб у Вашій родині були мир та злагода.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування