Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Квітня, 2024 р., 13:06
Під керівництвом голови Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрія Панкова відбулась нарада за участі начальників військових адміністрацій населених пунктів Краматорського району щодо життєдіяльності громад району. Під час наради обговорювалося питання організації проведення Великодніх свят на території Краматорського району з урахуванням безпекової ситуації в області. Шановні мешканці Краматорського району, ворожі обстріли безжально руйнують цивільну та критичну інфраструктуру. Наразі влада докладає максимум зусиль аби стабілізувати основні сфери життєдіяльності, проте евакуація цивільних мешканців району триває. Через активні бойові дії потрібно, щоб якомога більше людей покинули небезпечні міста вже зараз.
22 Квітня, 2024 р., 12:11
Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Костянтинівка і Парасковіївка. В Українську Селидівської громади 1 людина загинула і 4 поранено, пошкоджено 6 двоповерхівок і 11 адмінбудівель. В Селидовому поранено людину, пошкоджені 4 п'ятиповерхівки і адмінбудівля. Ще 1 людина поранена у Прогресі Гродівської громади. У Новогродівці пошкоджено адмінбудівлю. Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Ямполівка, Терни і Зарічне. Під вогнем — Костянтинівка та прилеглі села. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки і 2 нежитлові споруди. У Сіверську пошкоджено будинок. Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 112 людей, у тому числі 13 дітей. #StopRussia
19 Квітня, 2024 р., 11:20
З нагоди цього дня голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков відзначив представників ВСП Краматорського району. 
18 Квітня, 2024 р., 13:21
Покровський район. У Красногорівці поранені 2 людини. У Селидовому 1 людина загинула, зруйновано приватний будинок; пошкоджено 11 будинків, адмінбудівлю і крамницю. Під вогнем — промзона Покровська. Краматорський район. У Костянтинівці пошкоджено 12 приватних будинків і адмінбудівлю; у Марковому пошкоджено 2 адмінбудівлі і приватний будинок. У Лиманській громаді обстріляні Торське, Терни і Ямполівка. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 12 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську пошкоджено будинок. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 127 людей, у тому числі 13 дітей.
17 Квітня, 2024 р., 11:56
Покровський район. В Очеретинській громаді обстріляні Очеретине, Новобахмутівка і Соловйове. У Курахівській громаді пошкоджено адмінбудівлю і 2 господарчі споруди у Гострому, адмінбудівлю в Новоселидівці. Краматорський район. У Лимані пошкоджено 9 будинків. У Костянтинівській громаді під вогнем Ступочки, Предтечине і Майське. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 9 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Званівській громаді 1 людина загинула у Верхньокам'янському. Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 118 осіб, у тому числі 14 дітей.  
16 Квітня, 2024 р., 17:20
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Шевченко провів засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації. Участь в засіданні взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 
16 Квітня, 2024 р., 11:00
Покровський район. У Красногорівці 1 людина загинула і 2 поранені. Обстріляні околиці Очеретинської і Курахівської громад. Краматорський район. У Лимані пошкоджено адмінбудівлю, під вогнем Ямполівка, Терни і Зарічне. Протягом доби під обстрілами були села Костянтинівської громади — без жертв і руйнувань. Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків, 3 багатоповерхівки та інфраструктурний об'єкт. Всього за добу росіяни 6 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 115 людей, у тому числі 15 дітей. #StopRussia
15 Квітня, 2024 р., 12:21
У Дніпрі на базі «МиРазом» Центр підтримки ВПО Краматорського району триває реалізація проєкту зі збереження та популяризації національних традицій - «Дні української культури». Цього року організатори обʼєднали творчі зустрічі та майстер-класи в цілий сет заходів за участі мешканців Краматорського району, які перебувають в релокації на Дніпропетровщині. Сьогодні відбулась художня майстерня з опанування техніки петриківський розпис.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування