Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Вересня, 2021 р., 10:00
В Україні 5 вересня відзначають День підприємця
04 Вересня, 2021 р., 12:00
Костянтинівка - місто з давньою й славетною історією. Місто хіміків, виробників скляних виробів, металургів, залізничників та робітників кондитерської промисловості. Місто має високоосвічених працьовитих мешканців та високий потенціал для розвитку. У місті багато молоді, а значить — у Костянтинівки є майбутнє.
03 Вересня, 2021 р., 20:10
У заході взяли участь голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, голова Краматорської районної державної адміністрації Андрій Панков,  президент ТПП України Геннадій Чижиков, президенти регіональних ТПП, керівники підприємств, представники бізнесу.
03 Вересня, 2021 р., 15:00
Нафтогаз оголошує конкурс грантів «Енергія розвитку». Конкурс складається з кількох етапів. Перший етап – освітній. Впродовж двох місяців представники громад будуть опановувати концепцію сталого розвитку, вивчати проєктний підхід до управління громадою, складати бюджет проєкту та управляти ризиками, практикуватимуть навички лідерства, командної роботи, комунікацій, а також дізнаються про основи фандрайзингу. Другим етапом буде реалізація проєктів.
02 Вересня, 2021 р., 15:55
Заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова та працівники відділу культури,сім’ї,молоді та спорту райдержадміністрації взяли участь у відеоконференції, яку проводило Управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.
02 Вересня, 2021 р., 14:45
Сьогодні відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини Краматорської районної державної адміністрації, на якому розглянуте питання створення прийомної сім’ї на базі родини, яка проживає на території селища міського типу Новодонецьке. Членами комісії ухвалено рішення про
02 Вересня, 2021 р., 14:10
Відтепер за проходження всіх освітніх курсів на порталі Дія.Цифрова освіта — а це більше 60 освітніх серіалів — передбачено нарахування 0,1-0,2 кредитів ЄКТС.
02 Вересня, 2021 р., 09:10
Шановні нотаріуси територіальних громад Краматорського району!
01 Вересня, 2021 р., 08:25
1 вересня в Україні відзначають День знань. Це зворушливий день як для батьків першокласників й вчителів, так і для тих, кому в цьому році продзвенить останній дзвоник.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування