Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Жовтня, 2021 р., 11:41
В рамках президентської програми Велике будівництво триває реконструкція санаторно-оздоровчого комплексу “Перлина Донеччини” у Святогірську.
20 Жовтня, 2021 р., 19:29
Під головуванням першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза в онлайн режимі проведено робочу нараду з питань підтримки розвитку малого і середнього підприємництва в територіальних громадах, військово-цивільних адміністраціях, райдержадміністраціях.
 
20 Жовтня, 2021 р., 16:59
До уваги представників ЗМІ!
20 Жовтня, 2021 р., 14:38
20 жовтня  2021 року –  Всесвітній  та  Всеукраїнський  день  боротьби  з раком  молочної  залози (РМЗ). Рожева стрічка — міжнародний символ, який використовують особи і організації, залучені до руху з інформування суспільства про рак молочної залози. Головна мета ініціативи «Рожева Стрічка» — поширення інформації про рак молочної залози шляхом:  зменшення ризику виникнення хвороби завдяки самодіагностиці;  інформування про різноманітні методи лікування; надання підтримки і допомоги під час реабілітації. Статистика ВООЗ свідчить, що рак грудей є найбільш розповсюдженим видом раку у всьому світі. В Україні рак молочної залози лідирує серед жіночих онкологічних хвороб: щорічно близько 16,5 тис. жінок дізнаються про свій діагноз. Головна причина високої смертності від цієї хвороби – пізня діагностика. Варто пам’ятати, що діагноз раку молочної залози не є вироком – своєчасна профілактика та рання діагностика – рятує життя. Рак виліковний при виявленні: на I стадії – у 95% жінок, на II стадії – у 80% жінок, на III стадії – у 50% жінок. Кожна жінка має знати, що навіть при відсутності скарг на здоров’я, лише регулярні відвідування лікарів, дозволять виявити захворювання на ранній стадії.
20 Жовтня, 2021 р., 10:20
Голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко закликає мешканців Донеччини вакцинуватися проти COVID-19.  
20 Жовтня, 2021 р., 10:09
З 21 жовтня набувають чинності нові правила міжрегіональних перевезень. Міністерство охорони здоров’я зібрало найчастіші питання щодо нових змін, з якими звертаються українці та відповідає на них.
20 Жовтня, 2021 р., 10:05
Заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова привітала переможців районного фотоконкурсу «Обличчя моєї громади». В номінації «Жива історія та емоційна спадщина» переможцем стала Поліна Падалко, в номінації «Місце сили та натхнення» - Ганна Соколова. 
19 Жовтня, 2021 р., 15:53
19 жовтня, за участі  Андрія Панкова - голови райдержадміністрації та заступника голови РДА, голови комісії Юрія Люльки, відбулось установче засідання комісії з питань контролю за використанням та охороною лісів, надр, води, атмосферного повітря, рослинного і тваринного світу та інших природних ресурсів Краматорської районної державної адміністрації Донецької області. 
19 Жовтня, 2021 р., 11:30
19 жовтня під головуванням Андрія Панкова  - голови Краматорської райдержадміністрації, відбулась апаратна нарада із начальниками відділів, управлінь та служби райдержадміністрації. Нараду проведено  за участі заступників голови РДА Вікторії Набокової, Юрія Люльки та керівника апарату райдержадміністрації Катерини Кузнецової. 
19 Жовтня, 2021 р., 10:04
З нагоди відзначення Дня українського козацтва колектив Краматорської районної державної адміністрації відвідав  музей етнографії української Слобожанщини у с. Маяки. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування