Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Жовтня, 2021 р., 16:00
26 жовтня  під керівництвом заступника голови Краматорської РДА Юрія Люльки, за участі заступника голови райдержадміністрації Вікторії Набокової та начальника відділу соціально-економічного розвитку райдержадміністрації Марини Мозольової проведено оперативну районну онлайн нараду із заступниками голів територіальних громад та керівниками відповідних структурних підрозділів щодо стану вакцинації дорослого населення Краматорського району. 
26 Жовтня, 2021 р., 14:39
Що таке Міжнародне свідоцтво про вакцинацію і як його отримати  
26 Жовтня, 2021 р., 14:21
З 18 по 24 жовтня 2021 року в Україні з коронавірусною хворобою було госпіталізовано 33 551 людина, з яких 31 493, або 94%, не отримали жодної дози антиковідної вакцини. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи MedData.
26 Жовтня, 2021 р., 14:10
20 жовтня 2021 на засіданні Уряду прийнято рішення щодо удосконалення Порядку подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. Даний Порядок затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі», та приведено у відповідність до Закону України «Про соціальні послуги».
26 Жовтня, 2021 р., 11:40
   За ініціативи ГО «Український жіночий фонд» та ГО «Ла Страда-Україна», за участю Урядової уповноваженої з питань гендерної політики 25 та 26 жовтня 2021 року був проведений  онлайн-захід з представлення публікації  «Що сказати тим, хто має сумніви в необхідності ратифікації Стамбульської конвенції» та  онлайн-дискусія «Як ратифікації Стамбульської конвенції посилить захист постраждалих від гендерно зумовленого насильства в Україні».
25 Жовтня, 2021 р., 19:29
Завершилась модернізація будівлі у Дружківці, де розташовані комунальні заклади «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини», «Донецький обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» та «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги».
25 Жовтня, 2021 р., 12:00
Дванадцятирічна Дар’я Реброва, переселенка з Донецька, яка нині живе у Краматорську,  стала фіналісткою Національного відбору на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021.
22 Жовтня, 2021 р., 16:29
22 жовтня 2021 під головуванням заступника голови райдержадміністрації Юрія Люльки в онлайн режимі було проведено засідання тимчасової  комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій та інших соціальних виплат. 
22 Жовтня, 2021 р., 11:27
"Цей міст у березні зазнав часткових руйнувань. І, хоча він перебував на балансі міста, ми в Донецькій ОДА взяли на себе відповідальність полагодити його, адже на той час у Слов'янську було фактичне безвладдя: місцеві депутати ділили портфелі, нехтуючи реальними потребами людей. І ця важлива для міста транспортна артерія могла б так і залишитися у статусі аварійної, а слов'янці змушені були б невідомо скільки використовувати незручний і довгий  об'їзний маршрут. Дякую всім, хто долучився до відновлення цього важливого об'єкту. Дякую Президенту і його програмі Велике будівництво, в рамках якої було виконано ці важливі роботи. Тепер завдяки мосту пересування містом для багатьох слов’янців стане простішим." - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування