Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2021 р., 16:15
Донецький регіональний центр з гідрометеорології попереджає про небезпечне метеорологічне явище І рівня безпечності по Донецькій області — протягом доби 19 серпня на території Донецької області очікуються грози, місцями град, при грозах місцями щквали південно-західного вітру, 15-20 м/с, які збережуться до кінця дня 19 серпня. (1 рівень небезпечності, колір жовтий).
19 Серпня, 2021 р., 14:40
В селі Олександрівка Черкаської селищної ради Краматорського району у дитячому будинку сімейного типу виховується вісім дітей. До Дня Незалежності України, в рамках відзначення тридцятиріччя Незалежності, діти-вихованці дитячого будинку намалювали ці чарівні малюнки. Закликаємо всіх підтримати дитячу ініціативу.
19 Серпня, 2021 р., 12:47
З 9 по 5 вересня 2021 року Офіс з розвитку підприємництва та експорту у співпраці з Фондом підтримки реформ в Україні, Інститутом маркетингу (Естонія) за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”, з метою сприяння реалізації першої в Україні освітньої програми для компаній IT сектору — Export Evolution IT, проводить набір на освітню програму для компаній IT сектору України.
18 Серпня, 2021 р., 15:55
Уряд прийняв рішення щодо сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за особу, яка одержує надбавку на догляд, перебуваючи у відпустці без збереження заробітної плати після досягнення дитиною трьох років. Тобто такий період буде зараховано до страхового стажу працівника.
18 Серпня, 2021 р., 13:25
«Підприємницький університет» — ініціатива, що має на меті розвинути в університетах в Україні потужну культуру підприємництва і стартап-інфраструктуру, яка реалізується мережею стартап-інкубаторів YEP та створює екосистему молодіжного підприємництва в Україні та Східній Європі з надання можливості молоді для персонального та професійного розвитку.
18 Серпня, 2021 р., 10:50
В рамках президентської програми "Велике будівництво" у Святогірській територіальній громаді Краматорського району триває реконструкція обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини», а у Лиманській територіальній громаді Краматорського району виходить на фінішну пряму спорудження сучасного комплексу з велосипедного спорту.
17 Серпня, 2021 р., 15:10
17 серпня під головуванням голови Краматорської райдержадміністрації Андрія Панкова в режимі онлайн відбулась апаратна нарада із заступниками голови райдержадміністрації, начальниками відділів, управлінь та служб.
16 Серпня, 2021 р., 15:25
На порталі Дія.Цифрова освіта запущено новий онлайн-курс для державних службовців «Що таке державна політика і як її формувати».
16 Серпня, 2021 р., 11:20
14 серпня, напередодні Дня Незалежності України та Дня державного прапора, у селі Олександро-Калинове Іллінівської територіальної громади Краматорського району відбувся сьомий фестиваль української культури “Смолянський куліш”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування