Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова апаратна нарада райдержадміністрації відбулась у режимі онлайн

Дата: 17.08.2021 15:10
Кількість переглядів: 283

17 серпня під головуванням голови Краматорської райдержадміністрації Андрія Панкова в режимі онлайн відбулась апаратна нарада із заступниками голови райдержадміністрації, начальниками відділів, управлінь та служб.

Під час наради начальник відділу соціально-економічного розвитку району райдержадміністрації Марина Мозольова доповіла інформацію з двох питань: “Про стан проведення вакцинації від COVID-19 на території Краматорського району станом на 17 серпня 2021 року”, та "Про організацію збирання врожаю ранніх зернових та зернобобових культур у 2021 році”.

Начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Міляновська доповіла інформацію з питання “Про підготовку та проведення районного урочистого заходу до 30-ї річниці Незалежності України”.

Начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг райдержадміністрації Вікторія Моднікова доповіла інформацію з питання “Про підсумки складання співробітниками райдержадміністрації тестів “Цифрограм 2.0” та “Цифрограм для держслужбовців” у рамках проєкту з цифрової грамотності “Дія. Цифрова освіта. Шляхи підвищення рівня цифрових компетентностей””.

Також присутні обговорили поточні робочі питання та шляхи їх вирішення, після чого головою райдержадміністрації був наданий ряд доручень начальникам відділів, управлінь та служб райдержадміністрації.

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування