Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Серпня, 2021 р., 15:05
Тридцять років були для України та її громадян багатими на події. Боротьба за незалежність триває й нині. Кращі сини і доньки нашої країни стали на її захист, а тисячі з них віддали своє життя.
20 Серпня, 2021 р., 22:20
20 серпня у селі Сергіївка Андріївської територіальної громади Краматорського району відбувся перший святковий районний захід присвячений  тридцятій річниці Незалежності України.   У святковому заході взяли участь керівництво райдержадміністрації та районної ради, керівники та представники 12 громад району. В програмі святковий концерт творчих колективів громад та нагородження представників громад району які зробили значний внесок в розвиток Незалежності нашої країни. Представники громад отримали подяки та почесні грамоти від голови Краматорської РДА Андрія Панкова та голови Краматорської районної ради Сергія Маховика.   Краматорська РДА дякує всім, хто долучився до заходу та вітає з прийдешніми святами - Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!  
19 Серпня, 2021 р., 17:25
З нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України, з метою вшанування пам’яті загиблих захисників України в Олександрівському відділенні управління соціального захисту населення Краматорської райдержадміністрації створено пам’ятну дошку « Шана і молитви чистим душам, що злетіли в небо…», на якому розміщені фото мешканців Олександрівського району, які стали на захист нашої країни та віддали за неї своє життя.
19 Серпня, 2021 р., 16:15
Донецький регіональний центр з гідрометеорології попереджає про небезпечне метеорологічне явище І рівня безпечності по Донецькій області — протягом доби 19 серпня на території Донецької області очікуються грози, місцями град, при грозах місцями щквали південно-західного вітру, 15-20 м/с, які збережуться до кінця дня 19 серпня. (1 рівень небезпечності, колір жовтий).
19 Серпня, 2021 р., 14:40
В селі Олександрівка Черкаської селищної ради Краматорського району у дитячому будинку сімейного типу виховується вісім дітей. До Дня Незалежності України, в рамках відзначення тридцятиріччя Незалежності, діти-вихованці дитячого будинку намалювали ці чарівні малюнки. Закликаємо всіх підтримати дитячу ініціативу.
19 Серпня, 2021 р., 12:47
З 9 по 5 вересня 2021 року Офіс з розвитку підприємництва та експорту у співпраці з Фондом підтримки реформ в Україні, Інститутом маркетингу (Естонія) за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”, з метою сприяння реалізації першої в Україні освітньої програми для компаній IT сектору — Export Evolution IT, проводить набір на освітню програму для компаній IT сектору України.
18 Серпня, 2021 р., 15:55
Уряд прийняв рішення щодо сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за особу, яка одержує надбавку на догляд, перебуваючи у відпустці без збереження заробітної плати після досягнення дитиною трьох років. Тобто такий період буде зараховано до страхового стажу працівника.
18 Серпня, 2021 р., 13:25
«Підприємницький університет» — ініціатива, що має на меті розвинути в університетах в Україні потужну культуру підприємництва і стартап-інфраструктуру, яка реалізується мережею стартап-інкубаторів YEP та створює екосистему молодіжного підприємництва в Україні та Східній Європі з надання можливості молоді для персонального та професійного розвитку.
18 Серпня, 2021 р., 10:50
В рамках президентської програми "Велике будівництво" у Святогірській територіальній громаді Краматорського району триває реконструкція обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини», а у Лиманській територіальній громаді Краматорського району виходить на фінішну пряму спорудження сучасного комплексу з велосипедного спорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування