Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Велике будівництво": у Святогірську та Лимані тривають роботи на двох об’єктах

Дата: 18.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 238

В рамках президентської програми "Велике будівництво" у Святогірській територіальній громаді Краматорського району триває реконструкція обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини», а у Лиманській територіальній громаді Краматорського району виходить на фінішну пряму спорудження сучасного комплексу з велосипедного спорту.

Комплекс «Перлина Донеччини» функціонує цілорічно. На сьогодні в комплексі відбувається реконструкція трьох спальних корпусів та їдальні. Раніше заклад був недоступний для дітей з інвалідністю та маломобільних дітей, але проєкт реконструкції розроблено з урахуванням їхніх потреб. Зокрема будуть установлені ліфти для пересування дітей на кріслах колісних.

У Лимані на унікальній трасі BMX майбутнього сучасного комплексу з велосипедного спорту, яка першою в Україні має отримати відповідну сертифікацію, повністю виконано бетонні роботи та завершується формування трамплінів.

З метою створення сучасних тренувальних та змагальних умов готують трек, що включає стартову рампу заввишки п’ять метрів, чотири прямих відрізки з трамплінами висотою від 40 до 190 см і три віражу.

З метою комфортного перебування спортсменів, тренерсько-викладацького й суддівського складу поруч із треком споруджено триповерхову будівлю гуртожитку. На об’єкті передбачені елементи доступності для маломобільних груп населення, зроблені трибуни на 400 місць, встановлено зовнішнє освітлення з використанням сонячних батарей.

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування