Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Краматорському районі відбувся сьомий фестиваль української культури “Смолянський куліш”.

Дата: 16.08.2021 11:20
Кількість переглядів: 294

14 серпня, напередодні Дня Незалежності України та Дня державного прапора, у селі Олександро-Калинове Іллінівської територіальної громади Краматорського району відбувся сьомий фестиваль української культури “Смолянський куліш”.

Гостей фестивалю та жителів Іллінівської територіальної громади привітали заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна та перший заступник голови Краматорської районної державної адміністрації Сергій Боєвський. Сергій Олександрович також вручив голові Іллінівської територіальної громади Володимиру Мариничу подарунок та подяку від голови Краматорської РДА Андрія Панкова.

Під час фестивалю було багатолюдно, цікаво, смачно, яскраво, красиво. Це було неймовірне свято. Кожен із гостей фестивалю отримав свою частку задоволення, позитивні емоції та незабутні враження. І все це за 20 км від лінії розмежування, де триває війна, війна за нашу ідентичність. Фестиваль вкотре показав, що Донеччина - це Україна!!!

Гостей фестивалю чекали: ярмарок майстрів, тематичні майстер-класи, парад вишиванок, виставка народної творчості, концерт за участі колективів художньої самодіяльності, вареничний флешмоб та традиційний конкурс краси “Міс смолянська красуня 2021”, катання на “велоузварі”, видовищні козацькі змагання, вареничні майстер-класи, вечірній концерт, вогняне шоу та багато іншого.

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування