Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під головуванням Андрія Панкова - голови Краматорської райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

Дата: 19.10.2021 11:30
Кількість переглядів: 271

19 жовтня під головуванням Андрія Панкова  - голови Краматорської райдержадміністрації, відбулась апаратна нарада із начальниками відділів, управлінь та служби райдержадміністрації. Нараду проведено  за участі заступників голови РДА Вікторії Набокової, Юрія Люльки та керівника апарату райдержадміністрації Катерини Кузнецової. 

На апаратну нараду були винесені наступні питання:

1. Про організацію роботи щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, громадських формувань та об’єднань, забезпечення зберігання реєстраційних справ.

2. Про моніторинг стану оснащеності вузлами комерційного обліку (лічильників) житлових будинків.

3. Про моніторинг проєктів, які реалізуються за рахунок міжнародної технічної допомоги та міжнародних фінансових організацій.

На початку наради, Андрій Панков вручив подяку управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за сумлінну працю, відданість справі, особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту в Донецькій області керівнику ГО «Федерації футболу Північного Донбасу», заступнику голови Громадської спілки Асоціації футзалу Донецької області Роману Папиріну. 

Водночас за плідну працю, високий професіоналізм у боротьбі зі злочинністю, охорону громадського порядку та з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України голова райдержадміністрації вручив подяки Краматорської районної державної адміністрації начальнику батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ Управління  патрульної поліції в Донецькій області Олександру Малишу та працівникам патрульної поліції: Дмитру Вакуленку, Єгору Голубову, Валерію Дмитрієнку, Артему Супруну та Олександру Сушку. 

В ході наради присутні обговорили стан проведення вакцинації серед працівників райдержадміністрації, початок опалювального періоду в Краматорському районі та продовження  реорганізації районних державних адміністрацій, що приєднались до Краматорської районної державної адміністрації. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування