Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Вересня, 2022 р., 18:39
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Президентом Латвійської Республіки Егілсом Левітсом і Прем’єр-міністром Республіки Польща Матеушем Моравецьким, які прибули з візитом до нашої країни.
09 Вересня, 2022 р., 17:26
Усиновлення дитини завжди було непростим і тривало до кількох років. Батькам необхідно було збирати стоси довідок, оббігати десятки установ, відстоювати черги та витрачати купу часу та грошей. Ми прагнемо змінити це, щоб всі бюрократичні етапи звести до кількох кліків онлайн та прибрати корупцію. 
09 Вересня, 2022 р., 15:54
З метою поглиблення співпраці у соціальній, культурній та освітній сферах в умовах військової агресії представники Донецької облдержадміністрації на чолі з заступницею голови Донецької ОДА Юлією Костюніною здійснили візит у Хмельницьку область, де знайшли прихисток чимало евакуйованих мешканців Донеччини.
09 Вересня, 2022 р., 14:35
12 серпня, до Дня молоді в Україні, була вперше оголошена цікава ініціатива. Під хєштегом #українськамолодьвражає кожен міг ділитися в соцмережах історіями про себе, своїх друзів, про свої проєкти, які пришвидшують нашу перемогу.
09 Вересня, 2022 р., 11:19
Впродовж доби зафіксовано 26 обстрілів. Росія продовжує знищувати мирне населення – є загиблі та поранені. Пошкоджено щонайменше 39 житлових будинків.  
09 Вересня, 2022 р., 10:31
Цієї ночі росіяни вели обстріли у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. Бахмут зазнав найбільшої шкоди: за попередню добу росіяни тут вбили 8 людей, поранили ще 17. Пошкоджено 20 приватних і 6 багатоповерхових будинків, 4 крамниці, палац культури та адмінбудівлю. Крім того, під обстріл потрапив ринок — пошкоджено 107 контейнерів. У місті четвертий день відсутні вода та електрика — фахівці не можуть почати ремонт через активні бойові дії, повідомляє  начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".
09 Вересня, 2022 р., 09:33
Слава Україні! Розпочалася сто дев’яносто восьма доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.
08 Вересня, 2022 р., 19:24
Є дві поширені ситуації, коли співробітники управлінь соцзахисту населення (УСЗН) можуть відмовитись приймати від внутрішнього переселенця заяву.
08 Вересня, 2022 р., 16:30
Президент України Володимир Зеленський наголосив, що у проекті державного бюджету на 2023 рік буде передбачено понад 1 трлн грн на сектор безпеки й оборони, а також індексацію пенсій. Про це він повідомив у відеозверненні, коментуючи результати наради з головою уряду, міністром фінансів та профільним заступником керівника Офісу Глави держави.
08 Вересня, 2022 р., 13:33
Шановні співвітчизники! Сьогодні, 8 вересня - День визволення Донецької області від фашистських загарбників. Це важлива дата в історії нашого краю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування