Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 9 вересня

Дата: 09.09.2022 10:31
Кількість переглядів: 114

Цієї ночі росіяни вели обстріли у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. Бахмут зазнав найбільшої шкоди: за попередню добу росіяни тут вбили 8 людей, поранили ще 17. Пошкоджено 20 приватних і 6 багатоповерхових будинків, 4 крамниці, палац культури та адмінбудівлю. Крім того, під обстріл потрапив ринок — пошкоджено 107 контейнерів. У місті четвертий день відсутні вода та електрика — фахівці не можуть почати ремонт через активні бойові дії, повідомляє  начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

У Покровському районі постраждали Мар'їнська та Авдіївська громади — Мар'їнка, Красногорівка, Максимільянівка та Авдіївка. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У Краматорському районі під вогонь потрапили Слов'янськ, Костянтинівка та Рай-Олександрівка. У Слов'янську пошкоджено складські приміщення колишнього підприємства та навчальні приміщення місцевого технікуму. У Костянтинівці постраждало аграрне підприємство та житловий будинок. У Рай-Олександрівці артобстрілом пошкоджені дахи та вікна двох будинків. На щастя, в районі обійшлося без жертв.

- Залишатися на Донеччині не можна! Евакуюйтесь вчасно! - підсумовує очільник області.

Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування