Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Вересня, 2022 р., 13:17
Продовжується евакуація мешканців Краматорської громади до більш безпечних регіонів України.
11 Вересня, 2022 р., 12:27
Найдієвішим і найефективнішим ударом по Росії та її військовій машині стане визнання РФ державою – спонсором тероризму. Таке переконання висловив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак під час панельної дискусії щодо запровадження й застосування санкцій проти країни-агресора, яка відбулася в межах щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).
11 Вересня, 2022 р., 11:42
Оперативна ситуація по області станом на ранок 11 вересня наступна - росіяни продовжують стріляти по всій лінії фронту та містах у відносному тилу. Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук". 
11 Вересня, 2022 р., 10:19
Вітаємо воїнів-танкістів та ветеранів танкових військ з професійним святом! Танкові війська – особлива гордість Збройних Сил України, символ нашої незламної могутності та бойового потенціалу. 
11 Вересня, 2022 р., 09:57
Слава Україні! Розпочалася двохсота доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.
10 Вересня, 2022 р., 18:49
Сьогодні голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та  голова Дрогобицької районної державної  адміністрації Степан Кулиняк урочисто підписали Меморандум про співпрацю та взаємодопомогу між районами Донеччини та Львівщини. 
10 Вересня, 2022 р., 15:25
Іще сім країн долучилися до проекту «Українська книжкова поличка», який передбачає поширення української літератури в оригіналі та перекладах у провідних бібліотеках світу. Це Йорданія, Хорватія, Ліван, Японія, Іспанія, Бельгія та Албанія. Проект іще до початку повномасштабного російського вторгнення ініціювала перша леді Олена Зеленська спільно з Міністерством закордонних справ, Міністерством культури та інформаційної політики, «Українським інститутом книги» та посольствами України, які займаються передачею книг бібліотекам.
10 Вересня, 2022 р., 13:16
Сьогодні Краматорський район отримав гуманітарну допомогу від Дрогобицької райдержадміністрації, ГО «Спілка безпеки управління «Антикорупція» та Blau-Gelbes Kreuz. 
10 Вересня, 2022 р., 12:02
Шановні мешканці Лиманщини!
10 Вересня, 2022 р., 11:24
Сьогодні, 10 вересня, 47 жителів Слов’янської громади вирушили евакуаційним автобусом до Покровська, на потяги до Львова та до Кіровоградської області. Наступний такий рейс заплановано на понеділок, 12 вересня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування