Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Вересня, 2022 р., 17:13
Продовжується евакуація мешканців Краматорська до більш безпечних регіонів України. Для запису на евакуацію з розселенням у громадах Кіровоградської області запис здійснюється за телефонами:
13 Вересня, 2022 р., 16:06
Міністерство охорони здоров’я України, у співпраці з Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», виготовило відеороліки з актуальною інформацією для українців, зокрема внутрішньо переміщених осіб, на тему отримання медичних послуг та захисту здоров’я від інфекційних хвороб:
13 Вересня, 2022 р., 15:26
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і 12-й Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен сьогодні у Києві презентують рекомендації щодо безпекових гарантій для України, розроблені за дорученням Президента Володимира Зеленського.
13 Вересня, 2022 р., 13:12
На окупованій території росіяни забороняють українську мову і переслідують за українські традиції. На вільній території – знищують те, до чого можуть дотягнутися. Окупанти ведуть цілеспрямовану війну на винищення української культури.
13 Вересня, 2022 р., 11:20
Упродовж доби зафіксовано 21 обстріл. Усі удари рашисти нанесли по житловому сектору, вбили та поранили цивільних мешканців.
13 Вересня, 2022 р., 10:35
Цієї ночі росіяни обстріляли Слов'янськ та завдали ударів по містах на лінії фронту.
13 Вересня, 2022 р., 09:18
Слава Україні! Розпочалась двісті друга доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.
12 Вересня, 2022 р., 19:24
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з ЮНІСЕФ забезпечать зимовим одягом дітей внутрішньо переміщених осіб. 
12 Вересня, 2022 р., 17:23
Бойові дії на території Донецької області тривають вже 8 років. За цей час фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі довелося навчитися працювати у безпосередній близькості до зони ведення бойових дій. Ці вміння стали у нагоді з початком повномасштабного вторгнення, коли енергетикам знадобилися навички працювати під час обстрілів та оперативно повертати світло клієнтам попри небезпеку.
12 Вересня, 2022 р., 15:08
Через тотальну брехливість російська пропаганда вже не має й не матиме того впливу на світову спільноту, який спостерігався раніше. Таке переконання висловив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, беручи участь у панелі «Інформаційна війна» в межах 17-ї зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування