Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2022 р., 18:55
Сьогодні осередок допомоги краматорцям відвідали представники обласної, районної та міської влади Донеччини, зокрема заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, перший заступник очільника Краматорського району Вікторія Набокова та начальник МВА Олександр Гончаренко.
21 Вересня, 2022 р., 17:04
Краматорська райдержадміністрація продовжує підтримувати мешканців Краматорського району, які евакуювались до більш безпечних регіонів України.
21 Вересня, 2022 р., 13:56
Данська рада у справах біженців / DRC відновлює прийом заявок на отримання чи покращення професійних навичок для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та людей, які постраждали від війни.
21 Вересня, 2022 р., 11:55
Сьогодні Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день миру. У цьому році цей день для нашої держави має особливе значення – у нашій країні почалася повномасштабна війна. І вже майже сім місяців український народ героїчно бореться з жорстоким ворогом за незалежність своєї Батьківщини, її територіальну цілісність. 
21 Вересня, 2022 р., 11:21
Армія рф поцілила в житлові будинки, школу, меблевий цех, коксохімічний завод, залізничне полотно, спортивний майданчик. Є вбиті та поранені мирні жителі, постраждала дитина.
21 Вересня, 2022 р., 11:15
Шановні мешканці Краматорського району, які тимчасово виїхали зі своїх громад у більш безпечні регіони України
21 Вересня, 2022 р., 08:34
Слава Україні! Розпочалася двісті десята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.
20 Вересня, 2022 р., 16:44
Краматорською райдержадміністрацією у співпраці з Данською радою у справах біженців/DRC та Маріупольською райдержадміністрацією була надана гуманітарна допомога окремим категоріям ВПО Краматорського району, які на даний час знаходяться у м. Дніпро.
20 Вересня, 2022 р., 16:17
Мінсоцполітики в рамках укладеного меморандуму з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців передано список заяв для виплати грошової допомоги 130 000 особам. Серед них люди уразливих категорій – пенсіонери, які не є переселенцями, але потребують підтримки, які зареєстрували заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій на платформі єДопомога https://edopomoga.gov.ua/.
20 Вересня, 2022 р., 13:41
Міністерство охорони здоров’я України затвердило наказ №1586, який запроваджує важливі зміни щодо вакцинації проти COVID-19. Про це на брифінгу розповів заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування