Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Вересня, 2022 р., 16:01
Міністерство соціальної політики України, Міністерство у справах ветеранів України та Міністерство цифрової трансформації України підписали договір про інформаційну взаємодію щодо обміну відомостями з Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, зокрема, для забезпечення функціонування Єдиного державного реєстру ветеранів війни.
14 Вересня, 2022 р., 14:26
Президент Володимир Зеленський наголосив, що жителі всіх тимчасово окупованих територій України, зокрема й Криму, мають знати, що Україна туди обов’язково повернеться, а разом з нею повернеться повноцінне життя. Про це Глава держави сказав, спілкуючись із журналістами в деокупованому Ізюмі під час робочої поїздки на Харківщину.
14 Вересня, 2022 р., 13:00
Майже 19 млн людей із 49 країн світу дізнались правду про події в Україні завдяки проєкту «Моя війна».
14 Вересня, 2022 р., 11:38
Рашисти обстріляли 11 населених пунктів. Є вбиті та поранені мирні жителі. Найбільших руйнувань зазнав житловий сектор. Армія рф поцілила в оселі, школу, аптеку, шахту, спорткомплекс і кондитерський цех. 
14 Вересня, 2022 р., 09:48
Цієї ночі росіяни вели вогонь у всіх районах області, де проходить лінія фронту. У Волноваському районі під обстріл потрапила Пречистівка – 1 людина зазнала поранень, пошкоджено 1 будинок.
14 Вересня, 2022 р., 09:34
Слава Україні! Розпочалася двісті третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.
13 Вересня, 2022 р., 17:13
Продовжується евакуація мешканців Краматорська до більш безпечних регіонів України. Для запису на евакуацію з розселенням у громадах Кіровоградської області запис здійснюється за телефонами:
13 Вересня, 2022 р., 16:06
Міністерство охорони здоров’я України, у співпраці з Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», виготовило відеороліки з актуальною інформацією для українців, зокрема внутрішньо переміщених осіб, на тему отримання медичних послуг та захисту здоров’я від інфекційних хвороб:
13 Вересня, 2022 р., 15:26
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і 12-й Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен сьогодні у Києві презентують рекомендації щодо безпекових гарантій для України, розроблені за дорученням Президента Володимира Зеленського.
13 Вересня, 2022 р., 13:12
На окупованій території росіяни забороняють українську мову і переслідують за українські традиції. На вільній території – знищують те, до чого можуть дотягнутися. Окупанти ведуть цілеспрямовану війну на винищення української культури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування