Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжуємо підтримувати мешканців Краматорського району, які евакуювались до більш безпечних регіонів України

Дата: 21.09.2022 17:04
Кількість переглядів: 112

Краматорська райдержадміністрація продовжує підтримувати мешканців Краматорського району, які евакуювались до більш безпечних регіонів України.

Так, сьогодні, гуманітарну допомогу отримала пара зі Слов’янська, яка наразі проживає у місті Дніпро. Як і у багатьох переселенців, у цієї сім’ї, яка ще має на своєму утриманні 100-літню бабусю, є чимало проблем на новому місці. Серед яких – у тому числі, забезпечення продуктами харчування. Вагомий продуктовий набір та чутливе ставлення – це те, що зараз так важливо та необхідно людям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Нагадуємо, що мешканці Краматорського району, які тимчасово виїхали зі своїх громад у більш безпечні регіони України можуть заповнити опитувальну форму для проведення комплексного аналізу існуючих проблем ВПО Краматорського району з метою подальшої допомоги у їх вирішенні.

Важливо!

Відповідний реєстр не є записом на отримання гуманітарної допомоги, але при наявності тієї чи іншої допомоги, без заздалегідь встановленої реєстрації від партнерів, зареєстровані адресати розглядаються першочергово.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування