Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Напередодні святкування 30-ї річниці незалежності України, в Олександрівському відділенні управління соціального захисту населення Краматорської райдержадміністрації організовано та проведено зустріч із захисниками нашої країни.

Дата: 21.08.2021 15:05
Кількість переглядів: 216

Тридцять років були для України та її громадян багатими на події. Боротьба за незалежність триває й нині. Кращі сини і доньки нашої країни стали на її захист, а тисячі з них віддали своє життя.

В урочистій зустрічі прийняв участь учасник бойових дій Молдавчук Роман Васильович, який на сьогодні мешкає в смт.Олександрівка разом зі своєю багатодітною родиною.

Учасник АТО Молдавчук Роман в ході своєї промови наголосив, що національна єдність є обов’язковою умовою збереження державності. Наша сила – в здатності знаходити спільну мову і разом протистояти силам, які прагнуть розсварити суспільство, посіяти недовіру та чвари. Ми - українці, ми любимо свою мову, свою землю і завжди готові її захищати. А в мирний час ми повинні займати активну життєву позицію, доводити свою любов до країни небайдужістю дій та наполегливою сумлінною повсякденною працею – це і є основа для майбутнього процвітання України.

В ході проведення зустрічі лунали українські пісні , продекламований вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну». Проведений захід в котрий раз переконав нас всіх, що ми – єдині і Україна у нас одна!

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

#краматорськ_інфо #краматорськ_рда



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування