Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Краматорську урочисто відкрився центральний адміністративний офіс Донецької торгово-промислової палати (ТПП)

Дата: 03.09.2021 20:10
Кількість переглядів: 222

У заході взяли участь голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, голова Краматорської районної державної адміністрації Андрій Панков,  президент ТПП України Геннадій Чижиков, президенти регіональних ТПП, керівники підприємств, представники бізнесу.

Головна місія офісу - формування бізнес-середовища Донецького регіону, у якому малий та середній бізнес буде відчувати підтримку у сталому розвитку та захист інтересів підприємців.

Це дуже важливий крок для подальшої реалізації державної політики з питань розвитку підприємництва, об`єднання фінансово-економічного та науково-технічного потенціалу для розробки та здійснення регіональних програм і проєктів. 

Також важливим компонентом у діяльності ТПП є співпраця з органами державної влади та самоврядування Донеччини в реалізації соціально-економічних програм, спрямованих на розвиток підприємництва, налагодження ділових відносин між промисловцями, підприємцями та органами влади, з метою подальшого розвитку Донецької області. 
#краматорськ_інфо #краматорськ_рда



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування