Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби

Дата: 26.10.2021 14:21
Кількість переглядів: 204

З 18 по 24 жовтня 2021 року в Україні з коронавірусною хворобою було госпіталізовано 33 551 людина, з яких 31 493, або 94%, не отримали жодної дози антиковідної вакцини. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи MedData.

В Україні поступово збільшується охоплення вакцинацією від COVID-19 літніх людей, які найбільше ризикують тяжко перехворіти та померти від цієї хвороби. На 25 жовтня 2021 року хоча б однією дозою антиковідної вакцини щеплено 25%, або 2,25 млн осіб, віком 60+, дві дози отримали 20%, майже 1,8 млн.

Можливість щепитися недалеко від дому вже мають і мешканці найменших населених пунктів, де немає поліклінік та інших закладів охорони здоров’я. 7 жовтня Міністерство охорони здоров’я та Укрпошта почали відкривати пункти щеплень у поштових відділеннях таких сіл та містечок. 

Пам’ятайте, що люди літнього віку, особи із супутніми захворюваннями і ті, хто часто контактують з людьми мають найвищий ризик захворіти, потрапити в лікарню чи померти від COVID-19.
 
Не зволікайте та зробіть щеплення вже зараз. Шукайте список центрів та пунктів вакцинації за посиланням: http://list.covid19.gov.ua

Більше інформації про вакцинацію проти COVID-19 на https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov та https://vaccination.covid19.gov.ua/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування