Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реалізація президентської програми «Велике будівництво» у Краматорському районі

Дата: 25.10.2021 19:29
Кількість переглядів: 271

Завершилась модернізація будівлі у Дружківці, де розташовані комунальні заклади «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини», «Донецький обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» та «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги».

Ці обласні заклади – «переселенці» декілька років були розміщені у приміщенні інтернату, яке знаходилось у невідповідному технічному стані та не мало обладнання для їхнього повноцінного функціонування. 

Реконструкція будівлі відбувалась в рамках програми Президента України «Велике будівництво».  Було проведено капітальний ремонт кімнат для клієнтів, кабінетів працівників, створено систему вентиляції, відремонтовано системи теплопостачання, водопостачання та водовідведення, систему пожежного захисту. Таким чином, покращено умови проживання клієнтів та праці фахівців. Також в рамках проєкту проведено благоустрій прилеглої території з улаштуванням зон відпочинку, спортивних та дитячих майданчиків. 

У трьох закладах, розміщених у оновленій будівлі, отримують послуги вагітні жінки, жінки з дітьми, що опинилися у складних життєвих обставинах, які перешкоджають виконанню материнського обов’язку, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, особи, постраждалі від насилля та торгівлі людьми, інші незахищені мешканці Донецької області. 

З роботою закладів у нових умовах ознайомились заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна і заступник голови Краматорської районної державної адміністрації Вікторія Набокова. 

Вартість робіт склала 20 мільйонів гривень. Комунальні заклади можуть одночасно надавати послуги приблизно для 90 клієнтів.

За матеріалами Донецької обласної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування