Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво Краматорського та Дрогобицького районів підписали Меморандум про співпрацю та взаємодопомогу

Дата: 10.09.2022 18:49
Кількість переглядів: 205

Сьогодні голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та  голова Дрогобицької районної державної  адміністрації Степан Кулиняк урочисто підписали Меморандум про співпрацю та взаємодопомогу між районами Донеччини та Львівщини. 

Така співпраця дозволить покращити підтримку цивільного населення Краматорського району, яке страждає від збройної агресії російської федерації, сприяти стабілізації гуманітарної ситуації, а також наданню допомоги жителям району у сфері освіти, медицини, соціального захисту, їх ресоціалізації та підтримки психологічного благополуччя. 

Важливою складовою співпраці  є надання допомоги військовим формуванням України, що діють на території Краматорського району Донецької області.

«Між нашими районами тисяча кілометрів, але ми всі українці, ми є частиною великої та багатовікової нації, ми маємо спільні цінності та мрії. Дуже багато наших земляків знайшли прихисток на Львівщині, зокрема і в Дрогобицькому районі. Наші діти, батьки та жінки були вимушені поїхати з рідних міст та селищ, саме захід України став наразі для них другим домом, місцем, де загоюються душевні рани та відновлюються сили давати відсіч ворогу.  Впевнений, що цей меморандум стане лише початком нашої спільної роботи та переросте у міцну дружбу. Донеччині важлива ваша підтримка, ми всі зараз, кожен на своєму фронті, наближаємо Перемогу. А наша гуманітарна співпраця є стовідсотковим підсиленням національного спротиву перед російськими окупантами», зазначив Андрій Панков, очільник Краматорського району. 

Також сьогодні гості Донеччини відвідали населені пункти Краматорського району та оглянули об’єкти, що постраждали з початку повномасштабного вторгнення ворога та ознайомились з гуманітарною ситуацією в районі. 

Дякуємо Дрогобицькій райдержадміністрації, ГО «Спілка безпеки управління «Антикорупція» та Blau-Gelbes Kreuz за надану гуманітарну допомогу для забезпечення життєдіяльності нашого району, а також маленьким українцям з Львівщини за листівки та малюнки для захисників. 
Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування