Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Вересня, 2024 р., 15:20
Під головуванням першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській районній державній адміністрації Донецької області, районній військовій адміністрації.    Під час якого розглянуто наступні питання:  •Про підсумки проведення кампанії щодо оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році територіальними громадами району. •Про підготовку до опалювального періоду 2024-2025 років територіальними громадами району та забезпечення твердим паливом мешканців громад. •Про призначення субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги населенню району.
05 Вересня, 2024 р., 13:16
Про це повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.
04 Вересня, 2024 р., 12:11
Покровський район. У Курахівській громаді загинула людина в Веселому Гаю , обстріляні приватні сектори у Кураховому, Ганнівці, Вовченці і Трудовому. У Покровську пошкоджено будівлі двох підприємств і об'єкт інфраструктури. У Мирнограді обстріляно промисловий майданчик. Під постійними обстрілами Мар'їнська і Гродівська громади. Краматорський район. У Торському Лиманської громади зруйновано 2 будинки. У Костянтинівці зруйновано підприємство, пошкоджено 2 будинки. Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 12 приватних будинків і промислова будівля. У Сіверську пошкоджено будинок. Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3017 людей, у тому числі 396 дітей.
03 Вересня, 2024 р., 16:46
Під головуванням голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось засідання регіональної комісії з ТЕБ і НС Донецької області. В якому взяв участь голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 
03 Вересня, 2024 р., 14:14
Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Покровський район. У Кураховому пошкоджено 3 будинки, ще 2 — в Іллінці. У Селидовому 1 людина загинула і 5 поранено, в Українську — 1 загиблий і 2 поранених. У Білицькому Добропільської громади пошкоджено 16 будинків і 2 адмінбудівлі. У Мирнограді поранено людину. У Покровську поранено 3 людини, пошкоджено будинок і адмінбудівлю. Обстріляні Мар'їнська і Гродівська громади. Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади зруйновано 5 будинків. Під вогнем околиці Костянтинівської громади. Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків і промислова будівля. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3351 людину, у тому числі 303 дитини.  
 
02 Вересня, 2024 р., 13:31
Волноваський район. У Вугледарській громаді зруйновано 7 будинків у Новоукраїнці, пошкоджено будинок у Богоявленці. Покровський район. У Кураховому 4 людини загинули і 10 поранені, пошкоджено понад 20 будинків; пошкоджено будинок у Ганнівці і ще один у Гірнику. Краматорський район. У Торському Лиманської громади зруйновано 6 будинків. У Яблунівці Іллінівської громади пошкоджено 5 об'єктів. Бахмутський район. У Петрівці Торецької громади загинула людина, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. У Сіверську пошкоджено 3 приватні будинки і багатоповерхівку, ще 1 будинок пошкоджено у Серебрянці. Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3444 людини, у тому числі 294 дитини. #StopRussia
29 Серпня, 2024 р., 11:03
Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької ОВА Вадим Філашкін. Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено адмінбудівлю і 2 будинки. Покровський район. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівку і приватні будинки; ще 1 будинок пошкоджено в Іллінці. Обстріляні Мар'їнська і Гродівська громади. Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 10 будинків: 4 у Торському, 4 у Зарічному і 2 у Ямполі. У Никонорівці Миколаївської громади поранено 2 людини. В Іллінівській громаді пошкоджені 3 об'єкти: 1 у Гнатівці і 2 у Старій Миколаївці. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 3 багатоповерхівки, крамницю і 2 автівки. Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків і промислова будівля. За добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3405 людей, з них 349 дітей.
29 Серпня, 2024 р., 10:56
 Ця дата обрана не випадково. Саме в цей день у 2014 році російські війська розстріляли колони українських військових під час їхнього виходу з оточення під Іловайськом. Українські воїни проявили героїзм та спротив ворогу, однак зазнали великих втрат. Ті трагічні події розгорталися на полях соняшників, які вже дозрівали. Саме тому сонях обрано символом Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. ГО «Об’єднання матерів і дружин Захисників України» спільно з Українським інститутом національної пам’яті створили соціальне відео спрямоване на підкреслення важливості вшанування військових, які пожертвували своїм життям за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Цей ролик є тематичним продовженням попередньої інформаційної кампанії, що наголошує на необхідності щоденного вшанування загиблих захисників та захисниць хвилиною мовчання. Відео нагадує суспільству про те, що війна триває з 2014 року, а життя кожного і кожної з полеглих – це ціна нашої свободи. Відео створене на замовлення Об'єднання матерів і дружин Захисників України у партнерстві з Українським інститутом національної памʼяті. Виготовлення ролика: Young&Hungry Production. Iлюстратор - Максим Павленко
29 Серпня, 2024 р., 10:53
Згідно Указів Президента України за особисту мужність і самовіддані дії , виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій Присязі

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування