Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Липня, 2024 р., 15:42
Під головуванням першого заступникам голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової відбулась онлайн-зустріч щодо організації роботи з питань ветеранської політики в громадах району. 
11 Липня, 2024 р., 12:26
Покровський район. У Кураховому та Гострому від обстрілів здійнялися пожежі у приватних будинках; у Берестках пошкоджено садові будинки. У Новоекономічному Гродівської громади 1 людина загинула і 1 поранена. Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади пошкоджено будинок. У Миколаївці Костянтинівської громади повторно пошкоджені приватні будинки. Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула, пошкоджено 2 будинки і адмінбудівлю. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і господарча будівля. Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 146 людей, у тому числі 28 дітей. #StopRussia
10 Липня, 2024 р., 17:23
Відбулась робоча зустріч за участі Міністра освіти і науки України Оксена Лісового та голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна. Участь в нараді взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков.
10 Липня, 2024 р., 16:55
Сьогодні за участі голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, голови райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова та керівництва регіональних філій Ощадбанку, Приватбанку та Укргазбанку — Ганни Прасол, Андрія Ларіна, Андрія Шмакова відбулася зустріч щодо встановлення систем альтернативної енергетики для стабілізації енергетичної ситуації в Донецькій області.
10 Липня, 2024 р., 16:50
ФОРМУВАННЯ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ - під таким меседжем відбулась стратегічна сесія за участі фахівців, які опікуються питаннями реалізації ветеранської політики в громадах Донецької області. Участь в заході від Краматорського району взяли перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова, а також профільні спеціалісти структурних підрозділів громад району з питань ветеранської політики.
09 Липня, 2024 р., 15:04
З метою підвищення ефективності реагування на випадки гендерно зумовленого насильства та довіри до суб’єктів міжвідомчої взаємодії з питань запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству Благодійним фондом «Слов’янське серце» проведено 5-денний тренінг для представників та представниць суб’єктів міжвідомчої взаємодії з питань запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству Донецької області. В заході взяли участь начальник відділу з питань гуманітарної сфери управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Краматорської райдержадміністрації Олена Міляновська та представники Іллінівської, Дружківської, Краматорської, Святогірської, Новодонецької, Олександрівської територіальних громад. На тренінгу були розглянуті важливі питання посилення спроможності надавачів соціальних послуг органів місцевого самоврядування та місцевих державних адміністрацій щодо запобігання та протидії домашнього насильства, гендерно зумовленого насильства, насильства пов’язаного з конфліктом. Учасники отримали практичні навички по організації роботи суб'єктів міжвідомчої взаємодії для ефективного виконання своїх функцій, компетенцій та обов'язків, адаптації до швидко змінюваних реалій. На прикладах сучасних кейсів були відпрацьовані схеми реагування на випадки гендерно зумовленого насильства в громадах.
09 Липня, 2024 р., 15:02
З метою інформаційної підтримки, налагодження комунікації з військовими адміністраціями населених пунктів та органами місцевого самоврядування Донецької області, зокрема з питань реалізації положень Закону України «Про фізичну культуру і спорт» 09.07.2024 управлінням фізичної культури та спорту облдержадміністрації в онлайн-режимі була проведена відеоконференція з керівниками органів управління фізичною культурою та спортом виконавчих органів рад територіальних громад, райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів Донецької області.
09 Липня, 2024 р., 15:00
Покровський район. У Курахівській громаді пошкоджені 2 адмінбудівлі в Успенівці, підприємство і адмінбудівля в Костянтинопільському, 3 будинки в Острівському. У Новоекономічному Гродівської громади поранено 3 людини, пошкоджено 20 об'єктів, у Миролюбівці пошкоджено 24 об'єкти. У Новогродівській громаді 1 людина поранена, пошкоджено 10 будинків. У Покровську 3 людини загинули і 3 поранені, пошкоджено підприємство. Краматорський район. У Ямполі Лиманської громади зруйновано будинок. У Краматорську обстріляна промзона. У Костянтинівці пошкоджено будинок і господарчу споруду. В Іллінівській ТГ пошкоджено 5 об'єктів у Клебан-Бику, 1 будинок у Водяному Другому. Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула і 1 будинок пошкоджено; у Щербинівці 1 людина поранена і 1 будинок пошкоджено. У Часовоярській ТГ 1 людина поранена, пошкоджені 8 приватних будинків, багатоповерхівка, 2 господарчі будівлі і 1 промислова. У Сіверську зруйновано 2 будинки. #StopRussia

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування