Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Жовтня, 2024 р., 11:54
Оперативна ситуація по області станом на ранок 22 жовтня Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади поранено людину. Покровський район. У Кураховому 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 5-поверхівку, адмінбудівлю і підприємства; у Янтарному 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 9 будинків; у Гірнику пошкоджено 3 багатоповерхівки, у Дальньому — приватний будинок. У Мирнограді 2 загиблих і 1 поранений, пошкоджено 15 багатоповерхівок, 14 господарчих споруд, 2 гаражі, крамницю і торговий павільйон. У Покровську пошкоджено підприємство. У Новоукраїнці Добропільської громади 1 людина загинула і 1 поранена Краматорський район. У Костянтинівці пошкоджено приватний будинок, у Миколаївці — 4 будинки, 2 адмінбудівлі і нежитлове приміщення. Бахмутський район. У Часовоярській ТГ пошкоджені 10 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і 2 промислові будівлі. У Торецьку 2 людини загинули. За добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Евакуйовано 158 людей, у тому числі 24 дитини.
21 Жовтня, 2024 р., 14:37
Відбулась зустріч з начальником Управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації Артуром Насібяном, керівництвом відділу з питань ветеранської політики Краматорської районної державної адміністрації, Краматорської міської військової адміністрації, управління з питань ветеранської політики Краматорської міської ради та ветеранської спільноти Краматорської громади.
21 Жовтня, 2024 р., 13:13
Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади зруйновано будинок. Покровський район. У Кураховому поранено людину, пошкоджено 3 багатоповерхівки і численні приватні будинки; в Іллінці і Новоселидівці поранено по 1 людині; у Дачному пошкоджено 5 будинків, ще 3 — у Курахівці. У Покровську пошкоджено 4 будинки і крамницю, у Шевченку пошкоджено адмінбудівлю, крамницю і соціальний заклад; у Новотроїцькому пошкоджено 3 адмінбудівлі і будинок. У Мирнограді пошкоджено 8 будинків. Краматорський район. У Миколаївці Костянтинівської громади пошкоджено будинок. Бахмутський район. У Сіверську авіабомбою зруйновано 3 гаражі. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка і 3 промислові будівлі. Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 81 людину, у тому числі 15 дітей.
18 Жовтня, 2024 р., 19:12
Відбулась перша зустріч регіональної платформи «Діалог влади та бізнесу». Її за дорученням Президента України Володимира Зеленського запустили на базі Конгресу місцевих та регіональних влад. Участь в засіданні взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 
18 Жовтня, 2024 р., 13:21
Щорічно, починаючи з 2007 року, 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.
18 Жовтня, 2024 р., 13:20
Покровський район. У Курахівці загинула людина, у Кураховому 1 людина поранена, пошкоджено 2 адмінбудівлі. У Світовому Покровської громади пошкоджено 3 будинки. Краматорський район. У Лимані пошкоджено 3 будинки. У Костянтинівській громаді пошкоджені 2 інфраструктурні об'єкти. Бахмутський район. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджено 8 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську пошкоджено 2 будинки і адмінбудівлю. Всього за добу росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 164 людини, в тому числі 24 дитини.
17 Жовтня, 2024 р., 12:14
Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Покровський район. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівки і приватні будинки; у Гірнику зруйновано 2 будинки; у Курахівці поранено людину. У Покровську пошкоджено 16 будинків. Краматорський район. У Миколаївці Костянтинівської громади поранено людину, пошкоджено адмінбудівлю, будинок і автівку. У Романівці Іллінівської громади пошкоджено 4 об'єкти. Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджені 13 приватних будинків, багатоповерхівка і інфраструктурний об'єкт. Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 222 людини, у тому числі 19 дітей.  
16 Жовтня, 2024 р., 20:55
З глибоким сумом сповіщаємо про відхід у вічність Олександра Тимофійовича Кіхтенка, колишнього голови Донецької обласної державної адміністрації, який очолював її з жовтня 2014 року до червня 2015 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування