Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Вересня, 2024 р., 13:21
Наш край завжди мав значні досягнення в цій галузі. Самовідданою працею і наснагою працівники заводів нашого району надійно зміцнюють фундамент економічного зростання краю та України. Далеко за межами країни відома марка продукції наших машинобудівних підприємств та професіоналізм працівників галузі. Прийміть щиру вдячність, шановні трудівники і ветерани машинобудування за сумлінну працю, терпіння і наполегливість. Міцного здоров’я вам і вашим близьким. Добробуту, творчих досягнень, мирного неба і близької перемоги!
20 Вересня, 2024 р., 18:49
Рішенням Ради оборони Донецької області введено тимчасове обмеження руху транспортних засобів та осіб, зокрема представників громадських, благодійних, гуманітарних організацій та їхніх транспортних засобів на територіях населених пунктів, де ведуться активні бойові дії.
20 Вересня, 2024 р., 12:22
Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької ОДА Вадим Філашкін. Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 11 будинків. Покровський район. У Кураховому поранено людину, пошкоджено численні приватні будинки; у Курахівці поранено 2 людини, пошкоджено 5 будинків. У Добропіллі Криворізької громади обстріляне підприємство. У Рівному Мирноградської громади поранено 2 людини. У Покровську пошкоджено 2 підприємства. Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади 1 людина поранена. У Краматорську пошкоджено 5 багатоповерхівок і соціальний об'єкт. У Зорі Іллінівської громади поранено людину, пошкоджено 3 об'єкти. У Костянтинівці 1 людина загинула. Бахмутський район. У Серебрянці поранено людину і пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді поранені 2 людини, пошкоджені 33 приватні будинки. За добу росіяни 33 рази обстріляли населені пункти Донеччини. Евакуйовано 731 людину, з них 103 дитини.
19 Вересня, 2024 р., 14:18
Покровський район. У Кураховому пошкоджено інфраструктурний об'єкт, у Курахівці — крамницю, в Острівському і Гірнику — по 1 приватному будинку. У Мирнограді пошкоджено соціальний об'єкт. У Покровську пошкоджено приватний будинок. В Удачному поранено 2 людини, пошкоджено 5 будинків. Краматорський район. У Лимані пошкоджено 5 багатоповерхівок, 2 інфраструктурні об'єкти і авто. У Малинівці Миколаївської громади поранено 3 людини, пошкоджено складське приміщення. У Костянтинівці поранено 3 людини, пошкоджено 3 багатоповерхівки, 2 автомобілі і об'єкт інфраструктури; у Марковому пошкоджено 3 приватні будинки. Бахмутський район. У Сіверську зруйновано 1 будинок і 4 пошкоджено. У Торецьку поранено людину, зруйновано будинок. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка, 4 нежитлові приміщення, 2 інфраструктурні об'єкти і промислова будівля.
18 Вересня, 2024 р., 14:17
Сьогодні, під головуванням першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової та за участю начальника управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілії Золкіної, відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Краматорській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації. Під час засідання представники громад звітували про проведені заходи з національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання, реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування та інститутами громадянського суспільства. Також обговорювався розвиток громадянської освіти як важливого елементу державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності. Окремо була розглянута тема соціального захисту сімей загиблих ветеранів війни, а також Захисників і Захисниць України.
18 Вересня, 2024 р., 13:58
Покровський район. У Кураховому пошкоджено інфраструктурний об'єкт і приватний будинок; 6 будинків пошкоджено в Дачному, ще 1 — у Веселому Гаю. У Рівному Мирноградської громади пошкоджено адмінбудівлю. Пошкоджені будинки у Гродівці і Миролюбівці.
18 Вересня, 2024 р., 13:57
Краматорська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація щиро вітає начальника Святогірської міської військової адміністрації Володимира Рибалкіна з Днем народження!
17 Вересня, 2024 р., 11:52
Це професійне свято співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Дякуємо за вашу мужність, самовідданість і героїзм. Вічна пам’ять усім загиблим.
17 Вересня, 2024 р., 11:51
Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади пошкоджені 23 приватні будинки. Покровський район. У Кураховому поранено 2 людини, пошкоджено багатоповерхівки, 23 приватні будинки і інфраструктурний об'єкт. У Мирнограді пошкоджені адмінбудівлі. У Покровську поранено 3 людини, пошкоджено інфраструктурний об'єкт і адмінбудівлю. Краматорський район. У Лимані пошкоджено 3 нежитлові будівлі, у Зарічному — зруйновано будинок. У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівку, приватний будинок і об'єкт інфраструктури. Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 багатоповерхівки і 2 приватні будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 14 приватних будинків, багатоповерхівка і нежитлове приміщення. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 526 людей, у тому числі 144 дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування