Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Лютого, 2024 р., 11:47
Покровський район. У Мар'їнській громаді поранено 3 людини: у Красногорівці, Романівці і Костянтинівці. У Курахівській громаді пошкоджено сільгосппідприємство в Острівському, обстріляні Ганівка і Веселий Гай. В Очеретинській громаді у Новоселівці Першій 1 будинок зруйновано, ще 1 пошкоджено. Краматорський район. У Миколаївці Костянтинівської громади пошкоджено 3 будинки, обстріляні околиці Лиманської громади. Бахмутський район. У Торецьку КАБами пошкоджено 10 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені багатоповерхівка і 2 приватні будинки. Під вогнем Сіверськ та околиці Соледарської громади. Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 245 осіб, у тому числі 63 дитини. #StopRussia
26 Лютого, 2024 р., 10:52
Один з магістральних водогонів зазнав численних пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів і має великі втрати води. Фахівці мають усунути проблеми у щонайменше 12 місцях, тож сьогодні з 11 ранку цей водогін буде зупинений. У роботі залишається інший водогін, який здатен підтримати водопостачання на високому рівні, але, на жаль не у повному обсязі. За попередніми оцінками, роботи триватимуть близько тижня. Прошу в цей час ощадливіше користуватися водою.
26 Лютого, 2024 р., 10:51
Покровський район. 6 разів росіяни обстріляли Курахівська громаду: у Кураховому поранено людину і пошкоджено 2 приватні будинки, у Гострому пошкоджено багатоповерхівку. Під вогнем Очеретине та околиці Мар'їнської громади. Краматорський район. У Лиманській громаді поранено людину у Закітному, пошкоджено будинок у Зарічному. Ще 1 людина поранена у Костянтинівці. Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено 2-поверхівку в Залізному, у Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків і промислова споруда. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка, у Званівській — Переїзне і Верхньокам'янське. Всього за добу росіяни 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 247 осіб, у тому числі 94 дитини.
23 Лютого, 2024 р., 12:43
Покровський район. У Курахівській громаді пошкоджено 8 приватні будинків — в Костянтинопольському 1 людина загинула і 9 поранено; ще 9 людей поранено у Кураховому. У Мирнограді внаслідок ракетного удару пошкоджено 23 приватні будинки, багатоповерхівку та інтернат. Краматорський район. Під вогнем околиці Лиманської громади. У Костянтинівській громаді пошкоджено 4 будинки: 2 у Миколаївці і 2 у Віролюбівці. Полтавка Іллінівської громади атакована шахедами — пошкоджено 9 об'єктів. Бахмутський район. У Торецькій громаді 1 людина поранена у Дружбі, пошкоджено будинок у Північному. У Часовоярській громаді пошкоджені 13 приватних будинків і багатоповерхівка. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка. Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 52 особи, у тому числі 5 дітей.  
22 Лютого, 2024 р., 10:40
Волноваський район. У Вугледарі пошкоджено будинок, обстріляна Богоявленка. Покровський район. У Мар'їнській громаді пошкоджено 5-поверхівку у Красногорівці. У Курахівській громаді пошкоджені 4 приватні будинки: 3 у Веселому Гаю і 1 у Ганівці. Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 2 будинки в Озерному. В Іллінівській громаді пошкоджено 4 будинки в Романівці. У Костянтинівці пошкоджено 7 будинків. Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки і 2 промислові будівлі. У Званівській громаді обстріляні Званівка і Переїзне, у Соледарській — Роздолівка і Федорівка. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 62 особи, у тому числі 13 дітей. #StopRussia
21 Лютого, 2024 р., 17:36
Голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та його перший заступник Вікторія Набокова взяли участь у нараді з питань ветеранської політики. Зустріч відбулася за участю начальника управління з питань ветеранської політики Донецької обласної державної адміністрації Артура Насібяна. Разом з тим участь у обговоренні реалізації ветеранської політики на території Краматорського району взяли представники структурних підрозділів райдержадміністрації та військових адміністрацій населених пунктів району. 
21 Лютого, 2024 р., 17:35
Під головуванням голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Донецької області. Участь в засіданні взяв голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 
21 Лютого, 2024 р., 11:17
Покровський район. У Мар'їнській громаді 1 людина загинула у Костянтинівці, пошкоджено будинок у Красногорівці. У Курахівській громаді пошкоджені 2 приватні будинки у Ганівці. У Новогродівській громаді зруйновано адмінбудівлю у Мемрику. Серед ночі росіяни випустили 3 шахеди по Добропіллю: поранили 2 людей, пошкодили 7 багатоповерхівок. Краматорський район. Краматорськ зазнав ракетних ударів — поранено 6 людей, пошкоджено щонайменше 12 багатоповерхівок. У Лиманській громаді пошкоджені 4 приватні будинки: 2 у Ямполі, по 1 у Закітному та Іванівці. У Костянтинівській громаді пошкоджено 2 будинки у Предтечиному. Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено 2 будинки: у Торецьку і Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджені 3 приватні будинки і 2 промислові будівлі. Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 122 людини, у тому числі 23 дитини.
20 Лютого, 2024 р., 11:39
Інформація про постраждалих за добу не надходила.
20 Лютого, 2024 р., 11:36
Указом Президента України від 11 лютого 2015 р. № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в Україні встановлено День Героїв Небесної Сотні, який відзначається щорічно 20 лютого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування