Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

31 Січня, 2024 р., 16:53
Участь в якому взяли голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та його перший заступник Вікторія Набокова. 
31 Січня, 2024 р., 11:58
Покровський район. В Авдіївці загинула людина. В Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Георгіївка і Максимільянівка. Ракетного удару зазнало Очеретине. У Кураховому пошкоджено 2 п'ятиповерхівки і дитсадок. По Покровську росіяни випустили 2 ракети — поранено 6 людей. В Удачному пошкоджено 5 будинків. Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено церкву у Ставках, обстріляні Торське і Зарічне. У Костянтинівці пошкоджено 4 будинки, господарча споруда і газогін. Бахмутський район. У Часовоярській громаді поранено 2 людини, пошкоджено 6 будинків. У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено 13 будинків і 2 інфраструктурні об'єкти. Пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади. Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 97 осіб, у тому числі 15 дітей. #StopRussia
30 Січня, 2024 р., 13:49
Під головуванням голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Донецької області. Участь у засіданні комісії взяла перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова. «Підбили підсумки роботи територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області у сфері цивільного захисту у 2023 році та визначили основні завдання на 2024 рік.Говорили про затвердження результатів класифікації хімічно небезпечних об’єктів Донеччини.Розглянули звернення Краматорської МВА про схвалення переліку аварійно-небезпечних об’єктів, які підлягають демонтажу або ліквідації.Окремо наголосив на відповідальності керівників громад за життя і здоров’я мешканців, що залишаються в області. Це стосується, у тому числі, і роботи пунктів незламності, функціонування яких повинно бути організовано в повному обсязі», зазначив Вадим Філашкін у Facebook.
30 Січня, 2024 р., 11:08
Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Єлизаветівка і Максимільянівка. У Цукуриному Селидівської громади пошкоджено 6 будинків, обстріляні околиці Курахівської громади. У Мирнограді 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено прибудову до готелю і 2 багатоповерхівки. Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Торське, Зарічне і околиці Ямполя, Ямполівки і Тернів. У Костянтинівці пошкоджено 3 приватні будинки, гараж, газопровід та лінію електропередач; ще 1 будинок пошкоджено у Новомарковому. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків, 2 багатоповерхівки, інфраструктурний об'єкт і торговий павільйон. У Сіверську пошкоджено 3 багатоповерхівки та інфраструктурний об'єкт. Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 89 осіб, у тому числі 18 дітей.
26 Січня, 2024 р., 12:10
Покровський район. Авдіївка зазнала поодиноких обстрілів. У Мар'їнській громаді обстріляна Красногорівка та околиці Іллінки і Романівки. В Очеретинській громаді пошкоджено 2 будинки у Новобахмутівці. У Новогродівці пошкоджено 10 приватних будинків, 2 двоповерхівки, 3 корпуси лікарні та крамницю. У Мирнограді внаслідок ракетного удару поранено 6 людей, зруйновано адмінбудівлю, пошкоджено 7 п'ятиповерхівок, крамницю, підприємство і 29 автомобілів. Краматорський район. Обстріляні околиці Лиманської та Костянтинівської громад — без жертв і руйнувань. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки, 2 багатоповерхівки і нежитлова будівля. У Сіверську пошкоджено 3 будинки і 1 адмінбудівлю. Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 95 осіб, у тому числі 26 дітей.
25 Січня, 2024 р., 11:25
Волноваський район. Новоукраїнка Вугледарської громади обстріляна касетними боєприпасами — без жертв. Покровський район. В Авдіївці поранено 2 людини. У Курахівській громаді ракетного удару зазнав Гірник — 2 людини загинули, 9 поранено; пошкоджено дві 5-поверхівки і 43 приватні будинки. Також у громаді пошкоджено 4 будинки у Трудовому. Краматорський район. Серед ночі росіяни ударили по Олексієво-Дружківці — зруйновано 3 будинки, пошкоджено 10 будинків та інтернат. У Лиманській громаді під вогнем Торське, Ямпіль і Терни. У Костянтинівській громаді обстріляні околиці кількох сіл. Бахмутський район. У Сіверську зруйновано 2 будинки, пошкоджено 2 будинки і адмінбудівлю. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків і 4 багатоповерхівки. Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 69 осіб, у тому числі 17 дітей.
24 Січня, 2024 р., 15:15
Про примусову евакуацію дітей з лінії фронту говорили сьогодні під керівництвом голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна на засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Участь в засіданні взяв голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. «На жаль, не всі дорослі усвідомлюють свою відповідальність за життя і здоров’я власних дітей — і багато хто досі залишається на територіях, поблизу яких точаться активні бойові дії. У частині прифронтових громад Волноваського, Покровського, Краматорського і Бахмутського районів примусова евакуація триває ще з квітня минулого року. Сьогодні ми ухвалили рішення розпочати її в окремих населених пунктах Мар’їнської та Очеретинської громад — зараз там досі знаходяться 72 дитини. Діти не мають зростати на війні. Ми повинні зробити все необхідне, щоб діти Донеччини жили у відносній безпеці в далині від фронту», зазначив Вадим Філашкін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування