Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Липня, 2024 р., 14:26
8 липня заступник голови Донецької облдержадміністрації Юрій Ключка провів робочу нараду з питань дотримання правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі та заборони спалювання стерні та сухої рослинності на території області під час воєнного стану. У нараді взяв участь голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков.
05 Липня, 2024 р., 15:07
5 липня минає вже десять років, відколи українські військові вигнали російських окупантів зі Слов’янська, Краматорська, Дружківки, Костянтинівки та інших міст півночі Донецької області.  Сьогодні ворог знов безжально нищить українські міста, підступно вбиває та калічить долі. Ми вистоїмо! Перемога неминуча!  Слава Україні!
04 Липня, 2024 р., 16:24
Сьогодні голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков привітав з професійним святом тих, хто склав Присягу на Вірність Українському народу та щодня стоїть на варті захисту нашої країни.
01 Липня, 2024 р., 15:01
Під головуванням віцепрем'єр-міністерки України — міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук, за участі голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна та голови Краматорської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова відбулась онлайнова нарада з керівниками громад. Основну увагу приділили питанню евакуації людей з найбільш небезпечних районів. Також обговорили питання водозабезпечення області та підготовку громад до майбутнього осінньо-зимового періоду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування