Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Серпня, 2024 р., 12:41
Покровський район. У Селидовому поранено 2 людини, пошкоджено будинок. Зранку в Ізмайлівці Курахівської громади росіяни вбили 4 людей, зруйнували будинок; у Гірнику пошкоджено 3 приватні будинки і 2 багатоповерхівки. У Мирнограді обстріляна промзона, пошкоджено 9 будинків. Під вогнем — Очеретинська, Мар'їнська і Гродівська громади. Краматорський район. У Закітному Лиманської громади 1 будинок зруйновано і 1 пошкоджено; ще 1 будинок зруйновано у Торському. У Костянтинівці пошкоджено торговий павільйон і соціальний заклад. Бахмутський район. У Часовоярській громаді 2 людини загинули, пошкоджені 16 приватних будинків в 2 багатоповерхівки. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2718 людей, у тому числі 392 дитини. #StopRussia
28 Серпня, 2024 р., 12:40
Відтепер у всіх населених пунктах Селидівської та Курахівської громади обмеження на пересування діятимуть з 15:00 до 11:00, а на території Костянтинівської громади — з 17:00 до 9:00. Відповідне розпорядження підписав вчора — сьогодні воно вступає в дію. Закликаю всіх жителів Донеччини евакуюватися до більш безпечних регіонів України, а тих, хто досі залишається в області — дотримуватися комендантської години! Бережіть себе!
28 Серпня, 2024 р., 12:39
Ради ВПО — це дорадчі органи, які займаються адвокацією прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб. Наразі по всій Україні нараховується 873 Ради ВПО. Перед учасниками заходу з вітальним словом виступили Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук. А також – представниця Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг, радник з питань стабілізації Посольства США в Україні Меттью Джонсон, директорка проєктів Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в Україні Уляна Бах та виконавча директорка Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» Валерія Вершиніна. Разом із колегами з Донецької області участь у форумі бере перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова. Програмою форуму передбачено проведення дискусій щодо: - перших результатів діяльності Рад ВПО; - державної підтримки ВПО; - житло для ВПО; - працевлаштування ВПО; - соціальний захист ВПО.
27 Серпня, 2024 р., 11:36
Покровський район. У Кураховому пошкоджено будинок, в Успенівці — агропідприємство. У Покровську обстріляна промзона. Під вогнем Мар'їнська, Гродівська і Мирноградська громади. Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 5 будинків у Торському і 4 в Зарічному, пошкоджено 3 бази відпочинку у Щуровому. У Малинівці Миколаївської громади пошкоджено будинок. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 4 приватні будинки, багатоповерхівку, лінію електропередач і 2 автомобілі. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків і 2 господарчі споруди. Обстріляні Сіверськ, Серебрянка і Дронівка. Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2888 людей, у тому числі 389 дітей. #StopRussia
26 Серпня, 2024 р., 16:18
Під головуванням голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС. Участь в якій взяв голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 
26 Серпня, 2024 р., 13:13
Дорогі друзі, ми раді оголосити результати нашого конкурсу дитячих малюнків "Барви Відваги: до Дня Незалежності України". Дякуємо всім учасникам за вашу творчість і натхнення! Ваші роботи вразили нас своєю яскравістю та емоційністю. Ось імена переможців: Мілана Баринова (10 років) – малюнок «Моя країна - Україна» – 82 вподобайки. Поліна Бондаренко (10 років) – малюнок «У рідних степах України» – 48 вподобайок. Марʼяна Байгузова (14 років) – малюнок «Берегиня» – 46 вподобайок. Щиро вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам за участь! Ваші роботи не тільки прикрасили наш конкурс, але й надихнули нас на нові звершення. Особлива подяка всім, хто підтримував юних художників і голосував за їхні твори. Пам'ятайте, що ви всі – переможці, адже ваша творчість робить наш світ яскравішим! . Всі учасники конкурсу отримають дипломи про участь від Краматорської райдержадміністрації, районної військової адміністрації, а лідери голосування - тематичні подарунки.
25 Серпня, 2024 р., 12:01
Покровський район. У Кураховому поранено 3 людини, пошкоджено будинок; також пошкоджено будинок в Успенівці і господарчу споруду в Гірнику. В Українську Селидівської громади поранено людину. У Гродівській ТГ зруйновано 7 будинків. У Котлиному Покровської ТГ 1 людина загинула і 1 поранена. Краматорський район. У Краматорську поранено 2 людини, пошкоджено готель, приватні будинки і багатоповерхівки. У Торському Лиманської ТГ зруйновано 8 будинків. У Костянтинівці 5 людей загинули і 6 поранені, пошкоджено 3 приватні будинки, 3 багатоповерхівки, 5 торгових павільйонів і газогін. Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено 5 будинків. У Часовоярській ТГ пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка, промислова будівля і господарча будівля. У Сіверську пошкоджено будинок. Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2738 людей, у тому числі 269 дітей.
23 Серпня, 2024 р., 09:59
Волноваський район. У Максимівці Вугледарської громади пошкоджено 3 будинки. Покровський район. У Кураховому пошкоджено приміщення підприємства; в Успенівці пошкоджені 25 приватних будинків, ще 1 — у Трудовому. Краматорський район. У Лимані пошкоджено 4 будинки і 4 нежитлових приміщення; у Торському зруйновано 5 будинків і пошкоджено 4; у Зарічному пошкоджено господарчу споруду. У Костянтинівці поранено 2 людини, пошкоджено крамницю, освітній заклад і 5 торгових павільйонів. У Плещіївці Іллінівської громади поранено 4 людини, пошкоджено 10 об'єктів. Бахмутський район. У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. У Сіверську пошкоджено 5 будинків, ще 1 — у Серебрянці. Всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3095 людей, у тому числі 476 дітей. #StopRussia

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування