Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Червня, 2024 р., 10:54
Інформація щодо переліку послуг з приймання, зберігання, очищення, сушки, а також відвантаження автомобільним та залізничним транспортом зернових та олійних культур, які надаються філією АТ «ДПЗКУ» Легендарненський елеватор»
07 Червня, 2024 р., 10:52
Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено адмінбудівлю. Покровський район. У Гірнику Курахівської громади пошкоджено адмінбудівлю. У Селидовому двома авіабомбами пошкоджено 5 багатоповерхівок, 3 крамниці, адмінбудівлю і аптеку. Краматорський район. У Торському Лиманської громади поранено людину. У Слов'янську внаслідок ударів безпілотникаии пошкоджено 3 приватні будинки, 4 автівки, гараж і теплицю. У Зеленому Полі Іллінівської громади поранено людину. У Костянтинівці пошкоджені 4 багатоповерхівки та адмінбудівля. Бахмутський район. У Часовоярській громаді 1 людина загинула і 1 поранена; пошкоджені 8 приватних будинків, 2 господарчі споруди і промислова будівля. У Торецькій громаді поранено людину, пошкоджено 2 будинки. Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 149 людей, у тому числі 39 дітей.  
06 Червня, 2024 р., 11:03
Відбулось засідання комісій з встановленням фактів заподіянням шкоди та збитків територіям та об’єктам природно-заповідного фонду Краматорського району Донецької області внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
06 Червня, 2024 р., 10:58
Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено будинок. Покровський район. У Селидовому поранено 7 людей, пошкоджено 13 багатоповерхівок. У Гірнику Курахівської громади пошкоджено 2 будинки. Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 15 будинків у Дробишевому і 6 у Новому. У Берестку Іллінівської громади 1 людина загинула і 3 поранено, пошкоджено 8 об'єктів. Бахмутський район. У Торецькій громаді 1 людина загинула і 4 поранені у Північному; пошкоджено 17 будинків у Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки і багатоповерхівка. Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 217 людей, у тому числі 61 дитину. #StopRussia
06 Червня, 2024 р., 10:53
На цій війні інформація – потужна зброя!
04 Червня, 2024 р., 22:38
04 червня 2024 року працівники відділу з питань гуманітарної сфери управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Краматорської райдержадміністрації долучились до щорічної акції «Голоси дітей», започаткованої за ініціативи першої леді Олени Зеленської.
04 Червня, 2024 р., 21:37
З метою визначення алгоритму організації та уточнення адміністративних питань відносно відпочинку та оздоровлення дітей Краматорського району під головуванням першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової відбулась онлайн-нарада.
04 Червня, 2024 р., 16:03
Десять років тому, 4 червня, одночасним ударом з трьох напрямків підрозділи Збройних сил України та Національної гвардії звільнили м. Лиман від російської окупації. Внаслідок свого розташування місто мало критично-важливе значення для постачання бойовиків, які в цей час утримували м. Слов’янськ тому в найкоротший термін штабом АТО була спланована операція з його звільнення. Для її виконання залучили найбільш боєздатні на той момент частини армії – 25-ту окрему парашутно-десантну та 79-ту, аеромобільну бригаду, інші підрозділи ЗСУ, а також Національну Гвардію. Бойовикам було висунуто ультиматум, а над містом постійно розкидалися листівки з попередженням місцевому населенню про початок бойових дій. Генеральний наступ було проведено 3-4 червня 2014 року. Його результатом стала повна ліквідація гарнізону сепаратистів, знищення всіх встановлених ними блок-постів та відновлення української влади на території міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування