Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Травня, 2024 р., 15:15
Під головуванням голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось третє засідання Регіонального Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Донецькій області. Участь в якому взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков.
23 Травня, 2024 р., 12:04
Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Парасковіївка, Єлизаветівка і Катеринівка. У Курахівській громаді пошкоджено 2 будинки у Гострому і 2 будинки у Гірнику, під вогнем Ганівка, Успенівка і Курахове. У Селидовому пошкоджено адмінбудівлю. Краматорський район. У Лимані пошкоджено 5 господарчих будівель. У Костянтинівці пошкоджені 4 приватні будинки і 2 інфраструктурні об'єкти. Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула, пошкоджено 2 будинки і 1 адмінбудівлю; у Північному 3 людини поранено і 3 будинки пошкоджено. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків і 2 інфраструктурні об'єкти. У Сіверську пошкоджено 3 будинки та нежитлову споруду. Всього за добу росіяни 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 384 людини, у тому числі 35 дітей. #StopRussia
22 Травня, 2024 р., 12:08
Оперативна ситуація по області станом на ранок 22 травня Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Парасковіївка, Максимільянівка і Антонівка. У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гірнику, обстріляні Острівське і Гостре. У Розі Покровської громади 1 людина загинула, 2 поранено; 1 будинок зруйновано, ще 15 пошкоджено. Краматорський район. У Лимані поранено людину, пошкоджено 5 будинків, 2 адмінбудівлі і 2 інфраструктурні об'єкти. Також у громаді пошкоджені 2 приватні будинки в Озерному. У Костянтинівці пошкоджено 5 будинків. Бахмутський район. У Північному Торецької громади пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 19 приватних будинків і багатоповерхівка. У Сіверську пошкоджено 2 будинки і 2 адмінбудівлі.
22 Травня, 2024 р., 12:07
Подивитись графік стабілізаційних відключень, можна на сайті ДТЕК Донецькі електромережі: https://www.dtek-dem.com.ua/ua/shutdowns Ворог зруйнував майже 80% теплової генерації, тож є великий дефіцит електроенергії. Виділених лімітів достатньо, щоб забезпечити в середньому до 72% потреб області. Енергетики роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити електропостачання. Водночас кожен з нас може допомогти їм, мінімізувавши споживання електроенергії, особливо в пікові години. Будьмо відповідальними!
21 Травня, 2024 р., 11:32
Покровський район. У Мар'їнській громаді поранено людину в Єлизаветівці. Обстріляні околиці Курахового і Дальнього. Краматорський район. У Торському Лиманської громади пошкоджено будинок. Біленьке Краматорської громади зазнало удару безпілотником — без жертв. У Білокузьминівці Костянтинівської громади пошкоджено 20 будинків, 2 господарчі споруди та інфраструктурний об'єкт. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 17 приватних будинків і промислова будівля. У Торецькій громаді поранено людину у Північному, пошкоджено 13 будинків у Нью-Йорку. У Сіверську пошкоджено будинок і нежитлову будівлю. Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 308 людей, у тому числі 44 дитини. #StopRussia
 
21 Травня, 2024 р., 11:26
Доступність публічних послуг

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування