Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Квітня, 2024 р., 11:20
З нагоди цього дня голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков відзначив представників ВСП Краматорського району. 
18 Квітня, 2024 р., 13:21
Покровський район. У Красногорівці поранені 2 людини. У Селидовому 1 людина загинула, зруйновано приватний будинок; пошкоджено 11 будинків, адмінбудівлю і крамницю. Під вогнем — промзона Покровська. Краматорський район. У Костянтинівці пошкоджено 12 приватних будинків і адмінбудівлю; у Марковому пошкоджено 2 адмінбудівлі і приватний будинок. У Лиманській громаді обстріляні Торське, Терни і Ямполівка. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 12 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську пошкоджено будинок. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 127 людей, у тому числі 13 дітей.
17 Квітня, 2024 р., 11:56
Покровський район. В Очеретинській громаді обстріляні Очеретине, Новобахмутівка і Соловйове. У Курахівській громаді пошкоджено адмінбудівлю і 2 господарчі споруди у Гострому, адмінбудівлю в Новоселидівці. Краматорський район. У Лимані пошкоджено 9 будинків. У Костянтинівській громаді під вогнем Ступочки, Предтечине і Майське. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 9 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Званівській громаді 1 людина загинула у Верхньокам'янському. Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 118 осіб, у тому числі 14 дітей.  
16 Квітня, 2024 р., 17:20
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Шевченко провів засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації. Участь в засіданні взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 
16 Квітня, 2024 р., 11:00
Покровський район. У Красногорівці 1 людина загинула і 2 поранені. Обстріляні околиці Очеретинської і Курахівської громад. Краматорський район. У Лимані пошкоджено адмінбудівлю, під вогнем Ямполівка, Терни і Зарічне. Протягом доби під обстрілами були села Костянтинівської громади — без жертв і руйнувань. Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків, 3 багатоповерхівки та інфраструктурний об'єкт. Всього за добу росіяни 6 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 115 людей, у тому числі 15 дітей. #StopRussia
15 Квітня, 2024 р., 12:21
У Дніпрі на базі «МиРазом» Центр підтримки ВПО Краматорського району триває реалізація проєкту зі збереження та популяризації національних традицій - «Дні української культури». Цього року організатори обʼєднали творчі зустрічі та майстер-класи в цілий сет заходів за участі мешканців Краматорського району, які перебувають в релокації на Дніпропетровщині. Сьогодні відбулась художня майстерня з опанування техніки петриківський розпис.
15 Квітня, 2024 р., 12:19
Покровський район. В Очеретиному 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено 2 багатоповерхівки. Красногорівка зазнала авіаудару, під артобстрілами Катеринівка і Єлизаветівка. Під ракетний удар потрапили околиці Покровська. Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Ямполівка і Терни. Зранку ворог обстріляв Слов'янськ — пошкоджено 2 багатоповерхівки. Під вогнем — села Костянтинівської громади. Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено 2 будинки та інфраструктурний об'єкт, у Щербинівці — 3 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 14 приватних будинків і багатоповерхівка. У Сіверську пошкоджено 2 будинки і 2 нежитлові споруди. Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 59 людей, у тому числі 3 дитини.
12 Квітня, 2024 р., 15:48
У черговому засіданні Конгресу представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування різних рівнів при Президентові України в режимі онлайн взяли участь голова Краматорської райдержадміністрації, районної військової адміністрації Андрій Панков та начальники військових адміністрацій населених пунктів Краматорського району. 
12 Квітня, 2024 р., 12:22
Покровський район. У Красногорівці поранено людину, зруйновано будинок. В Очеретиному пошкоджено багатоповерхівку. У Курахівській громаді обстріляне Гостре. Краматорський район. У Торському Лиманської громади зруйновано будинок, пошкоджено ще 6. У Миколаївській громаді пошкоджено будинок у Пискунівці. У Костянтинівській громаді пошкоджені 2 приватні будинки у Стінках. Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено багатоповерхівку, у Щербинівці — інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 багатоповерхівок і 4 приватні будинки. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. Всього за добу росіяни 22 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 151 людину, у тому числі 16 дітей.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування