Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Червня, 2024 р., 12:56
Волноваський район. У Великій Новосілці поранено людину, пошкоджено приватні будинки. Покровський район. У Кураховому 1 людина загинула і 3 поранені, пошкоджено 8 багатоповерхівок. У Покровську 5 людей загинули і 38 поранено, серед поранених — 4 дитини. Пошкоджені 19 приватних будинків, 7 автомобілів і 3 будівлі підприємств. Краматорський район. Територію Лиманської ТГ росіяни обстріляли 81 раз. У Дружківці поранено 3 людини. Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 8 будинків і 5 адмінбудівель. Також у громаді 2 людини поранено і 2 будинки пошкоджено у Залізному; 3 будинки пошкоджено у Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. У Сіверську зруйновано будинок і нежитлове приміщення, ще 1 будинок пошкоджено. Всього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 167 людей, у тому числі 17 дітей.
25 Червня, 2024 р., 12:53
На позачерговому засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Донецької області прийняли рішення про проведення примусової евакуації дітей з їх батьками або іншими законними представниками з селища Дробишеве Лиманської громади, сіл Нова Полтавка, Новооленівка, Олександропіль, Романівка Іллінівської громади. Засідання відбулось під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, та за участі голови Краматорської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова.
24 Червня, 2024 р., 12:13
Покровський район. У Сергіївці Гродівської громади зруйновано 2 будинки. У Селидовому поранено 6 людей, у тому числі 2 дитини, пошкоджено 30 будинків. Курахове 5 разів зазнало обстрілів з різних видів зброї — пошкоджено щонайменше 3 будинки і промзона. Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 4 будинки у Діброві. Обстріляна промзона у Миколаївці. У Костянтинівській громаді пошкоджені 7 приватних будинків: 5 у Марковому, по 1 у Предтечиному і Костянтинівці. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 16 приватних будинків і промислова будівля. У Торецькій громаді поранено 3 людини, пошкоджено 5 будинків. У Сіверську зруйновано приватний будинок і багатоповерхівку. Всього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 156 людей, у тому числі 15 дітей. #StopRussia
21 Червня, 2024 р., 14:06
Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Вікторії Набокової відбулось засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Краматорській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації.
21 Червня, 2024 р., 14:05
Обговорення поточної гуманітарної ситуації в Краматорському районі відбулось за участі голови райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова та його першого заступника Вікторії Набокової. Під час зустрічі присутні обговорювали актуальну ситуацію в громадах Краматорського району. Здебільшого, увага була акцентована на можливостях посилення соціальної підтримки для мешканців цих громад. Налагодження нових партнерських звʼязків – це можливість зміцнити загальну підтримку мешканців району, а також посилити гуманітарну ситуацію регіону в умовах війни.
21 Червня, 2024 р., 14:03
Покровський район. У Максимільянівці Мар'їнської громади поранено людину. У Курахівській громаді пошкоджено приватні будинки у Гострому, обстріляні околиці Курахового. Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Закітне, Зарічне, Терни, Ямполівка і Ямпіль. У Миколаївці 1 людина загинула і 3 поранені. У Костянтинівці 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджені 4 будинки; також у громаді 1 людина поранена і 2 будинки пошкоджено в Миколаївці, 1 будинок пошкоджено в Іванопіллі. У Розкішному Іллінівської громади 3 людини загинули і 4 поранені, пошкоджено 7 об'єктів. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків, 2 нежитлові приміщення і промислова будівля. У Торецькій громаді поранено людину у Північному. Під вогнем — Сіверськ і Серебрянка. Всього за добу росіяни 22 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 81 людину, у тому числі 13 дітей. #StopRussia
20 Червня, 2024 р., 11:53
Відбувся форум «Шлях гідності: Захист прав людини в умовах воєнного стану в Донецькій та Луганській областях», на якому було презентовано щорічну доповідь Уповноваженого ВРУ з прав людини. Представив її Дмитро Михальов – Уповноважений з прав людини в Донецькій та Луганській області.
20 Червня, 2024 р., 11:52
Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Максимільянівка, Парасковіївка і Костянтинівка. У Курахівській громаді пошкоджено 10 будинків у Дачному, 9 будинків в Острівському, 2 будинки і підприємство у Курахівці. Обстріляні околиці Селидового. Пошкоджено будинок у селищі Шевченко Покровської громади. Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено адмінбудівлю у Зарічному. У Миколаївській громаді пошкоджено підприємство, у Костянтинівській — інфраструктурний об'єкт. У Розкішному Іллінівської громади загинула людина, пошкоджено 13 об'єктів. Бахмутський район. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджені 15 приватних будинків, багатоповерхівка і 9 гаражів. У Торецькій громаді загинула людина у Торецьку, поранено 1 людину в Залізному і 1 в Північному. У Сіверську зруйновано 2 будинки. Всього за добу росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 149 людей, у тому числі 34 дитини. #StopRussia
19 Червня, 2024 р., 13:18
Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» та бюджетної програми «Соціальний захист осіб з інвалідністю» управлінням соціального захисту населення Краматорської райдержадміністрації продовжується здійснення відшкодування вартості реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування