Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Березня, 2022 р., 12:35
Так співпало, що війна на нашу землю прийшла саме у той час, коли громадяни починають господарські роботи та відчайдушно ведуть боротьбу зі сміттям та залишками рослинності. На жаль, ми не можемо різко подвоїти кількість рятувальників, частина яких замість ліквідації наслідків воєнних дій і порятунку людей буде вимушена виїжджати на виклики про пожежі чагарників. Тому пропонуємо громадянам забути про цю варварську практику випалювання усього зайвого разом із зеленим фондом нашої країни. Отже, дотримуйтесь простих правил:
19 Березня, 2022 р., 10:31
Розпочалася двадцять четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.
19 Березня, 2022 р., 10:06
Президент України Володимир Зеленський поставив Кабінету Міністрів завдання розробити комплексну програму підтримки українських громадян, позбавлених дому через російське вторгнення в Україну. Про це Глава держави повідомив у зверненні.
18 Березня, 2022 р., 16:28
Сьогодні хочемо поділитися з вами інформацією, яка може стати в нагоді вам, вашим колегам чи молоді, які вже виїхали до Європи в пошуках безпеки та стабільності, або які готові виїхати.
18 Березня, 2022 р., 14:03
Російські пропагандисти масово розповсюджують інформацію про те, що, начебто, Збройні Сили України кидають у бій непідготовлених воїнів.
18 Березня, 2022 р., 11:35
Зранку росіяни завдали ракетного удару по Краматорську.
18 Березня, 2022 р., 11:14
IT-команді ГО Точка доступу вдалося вирішити питання переносу використання платформи пошуку евакуйованих осіб "Вже в безпеці" на інший, більш безпечний майданчик.
18 Березня, 2022 р., 09:48
З метою стимулювання економіки України буде запроваджено пільгове кредитування для підприємців під 0% на час воєнного стану, масштабну дерегуляцію, а також гарантування 100% вкладів громадян. Про це Президент Володимир Зеленський повідомив у зверненні.
18 Березня, 2022 р., 09:31
Росіяни максимально намагаються дезінформувати нас, щоб перемогти в інформаційній війні. Якщо ви десь почули сумнівну інформацію про перебіг бойових дій чи антиукраїнського характеру:
17 Березня, 2022 р., 15:57
Номери телефонів «Гарячих телефонних ліній» сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області на час воєнного стану:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування