Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник району Андрій Панков обстежив нещодавно відкриті Пункти Незламності Краматорського району

Дата: 30.11.2022 17:43
Кількість переглядів: 101

В громадах Краматорського району відкрито 75 Пунктів Незламності!🇺🇦

Ці 75 Пунктів Незламності створені саме органами місцевого самоврядування та місцевими військовими адміністраціями. 

Голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков спільно зі своїм заступником Юрієм Люлькою та керівництвом громад району обстежили нещодавно відкриті Пункти Незламності в громадах району.

У разі тривалого відключення світла чи надзвичайної ситуації мешканці, які не евакуювалися до більш безпечних регіонів країни,  зможуть саме в Пунктах Незламності зігрітися, зарядити мобільні телефони, отримати питну воду, чай,  доступ до мережі Інтернет й інформації про події, що відбуваються у країні та світі. 

Вся детальна інформація щодо функціонування цих осередків розташована тут https://nezlamnist.gov.ua/, проте з міркувань безпеки сайт не показує Пункти Незламності поблизу лінії бойових дій (Донецька, Запорізька, Харківська та Херсонська області). Їх адреси та місце розташування ви можете дізнатися в органах місцевого самоврядування та в місцевих військових адміністраціях. 

План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. У разі тривалого аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

Тримаємося разом! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування