Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено обласний круглий стіл щодо запобігання та протидії домашньому насильству

Дата: 01.12.2022 15:59
Кількість переглядів: 98

У межах Міжнародної акції «16 днів проти насильства», під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної було проведено обласний круглий стіл, тематикою якого було запобігання та протидія домашньому насильству.

Участь у заході взяло більш ніж 90 осіб, включаючи представників Національної соціальної сервісної служби України, структурних підрозділів Донецької облдержадміністрації, Головного управління Національної поліції України, першого заступника голови райдержадміністрації Вікторії Набокової, органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій, гуманітарних хабів підтримки внутрішньо переміщених осіб.

Було обговорено поточну ситуацію в області, організацію роботи щодо профілактики та реагування на випадки домашнього насильства в умовах військового стану, підтримки жителів області як на території Донеччини, так і тих, які евакуювалися до інших регіонів України. Також, профільні структурні підрозділи та служби представили плани заходів, які будуть реалізовуватись до кінця акції «16 днів проти насильства».

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування