Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Квітня, 2022 р., 10:54
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак переконаний, що сьогодні вже ні в кого немає сумнівів, що Українська держава є повноцінною частиною Європи й заслуговує на те, щоб бути в центрі дієвої системи європейської безпеки. Про це він сказав в інтерв'ю Наталії Мосейчук на телеканалі «1+1».
05 Квітня, 2022 р., 09:21
Розпочалася сорок перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.
04 Квітня, 2022 р., 18:10
Закличте світ накласти санкції на більше коло осіб, що причетні до агресії РФ проти України на порталі «Війна і санкції»: https://sanctions.nazk.gov.ua/
04 Квітня, 2022 р., 16:33
Поки російські медіа ширять пропаганду, називаючи геноцид в Україні постановкою, а окупантів, які винищують українські села та міста, — «‎визволителями», весь світ дізнається жорстоку правду про криваву війну, яку розпочала та веде росія в Україні. У цей час ми мусимо тримати опір на цифровому фронті — не довіряти фейкам та боротися з ними. Зібрали 3 боти, які допоможуть у цьому:
04 Квітня, 2022 р., 15:42
4 квітня – Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні.
04 Квітня, 2022 р., 13:20
Взято під варту – прокуратура заарештувала мешканця Слов’янська за поширення інформації щодо розташування підрозділів ЗСУ.
04 Квітня, 2022 р., 11:45
Світ шокований звірствами російських загарбників у Київській області. Велика кількість держав та міжнародних організацій засудили воєнні злочини РФ в Україні та виступили за негайне розслідування, аби притягнути винних до відповідальності. ЄС та США допоможуть нашій державі у документуванні злочинів російської армії.
04 Квітня, 2022 р., 10:02
Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення про створення спеціального механізму правосуддя в Україні для розслідування та судового розгляду кожного злочину російських окупантів на території нашої держави.
03 Квітня, 2022 р., 17:30
Центр протидії дезінформації при РНБО України звертається до представників бізнесу. Малі та великі бізнесмени, якщо ви перебуваєте у безпеці і бажаєте допомогти нашим військовим, сьогодні важливо підіймати економіку країни, а отже – відновити роботу ваших підприємств.
03 Квітня, 2022 р., 17:01
Через активні бойові дії та їх наслідки спостерігається суттєве погіршення географічного рівня покриття послугами, - повідомляє Укртелеком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування