Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник району Андрій Панков вручив рідній тітці Валерія Геровкіна орден племінника

Дата: 01.12.2022 13:07
Кількість переглядів: 122

Сьогодні голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та  начальник територіального центру комплектування та соціальної підтримки Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Притков вручили рідній тітці  Валерія Геровкіна від Президента України його орден "За мужність" III ступеня (посмертно) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, зразкове виконання службового обов’язку. 

Солдат Геровкін Валерій Євгенійович народився 21 липня 1999 року в м. Краматорську. У 2005 році почав навчатися у 30Ш No 5 м. Краматорська, яку закінчив в 2016 році. З 2016 по 2019 роки навчався в Краматорському технологічному технікумі.

Краматорчанин Валерій Геровкін, солдат 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", загинув під час виконання військового обов'язку в зоні проведення Операції Об'єднаних сил. Його вбив снайпер окупантів.

Пам’ятаємо кожного Героя!  
Слава Україні!
Героям Слава! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування