Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Жовтня, 2022 р., 14:01
З 5 жовтня Укрпошта розпочала видачу пенсій на звільнених територіях Донецької області. Пересувні відділення Укрпошти вже працюють в Лимані, Святогірську та селищі Яровому. На деокупованих територіях працюють чотири бригади пересувних відділень Укрпошти: вони видають пенсійні виплати за період, поки населені пункти були в окупації, а також видають всім місцевим мешканцям, які проживають у цих населених пунктах, разову фінансову допомогу від Товариства Червоного Хреста в Україні у розмірі 1200 грн на особу. Також Укрпошта доставила мешканцям звільнених територій президентську допомогу.
08 Жовтня, 2022 р., 11:42
За добу окупанти обстріляли 15 населених пунктів. Є загиблі та поранені серед мирного населення. 
08 Жовтня, 2022 р., 10:24
Важливі та відповідальні два дні для команди Центру підтримки вимушених переселенців Краматорського району "МиРазом" у місті Дніпро. Волонтери Центру закрили першочергові потреби по ковдрах, постільній білизні та рушникам для своїх клієнтів. Загалом вдалось допомогти понад 200 ВПО Краматорського району. 
08 Жовтня, 2022 р., 10:07
Шановні робітники однієї з найпрестижніших та затребуваних професій – юристи! Вітаємо вас з професійним святом.
08 Жовтня, 2022 р., 08:36
Слава Україні! Розпочалася двісті двадцять сьома доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.
07 Жовтня, 2022 р., 19:06
У Лимані та Святогірську розпочали ексгумацію та перезахоронення загиблих і померлих під час окупації. У Лимані наразі відомо про два поховання. Одне з них налічує близько двох сотень могил. За попередньою інформацією, це - одиночні могили, де поховані цивільні. На іншій ділянці - братська могила, у якій, за оперативними даними, можуть бути як військові, так і цивільні.
07 Жовтня, 2022 р., 15:59
Триває обов'язкова евакуація цивільних мешканців з Донеччини в більш безпечні регіони країни.  Щоденно жителям області надають допомогу рятувальники.
07 Жовтня, 2022 р., 14:46
Україна розраховує на підтримку міжнародних партнерів, зокрема й експертного середовища, у відновленні житлової та соціальної інфраструктури, зруйнованої внаслідок російського вторгнення. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, виступаючи в режимі онлайн на конференції «Україна під час війни. Економіка. Безпека. Енергетика. Перспективи відновлення», яка відбулася у Варшаві (Польща).
07 Жовтня, 2022 р., 13:05
Після звільнення міста поліцейські цілодобово допомагають людям – доставляють гуманітарні вантажі, розміновують місто, документують воєнні злочини росії. Від жителів отримано інформацію про щонайменше 39 захоронень людей – як одиничних, так і групових. За попередньою інформацією, серед загиблих є цивільні та військові.
07 Жовтня, 2022 р., 09:31
Підтримка населення на деокупованих територіях є однією з пріоритетних завдань сьогодення. З метою вирішення цих завдань було проведено онлайн-нараду під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування