Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Лимані та Святогірську розпочали ексгумацію та перезахоронення загиблих і померлих під час окупації

Дата: 07.10.2022 19:06
Кількість переглядів: 151

У Лимані та Святогірську розпочали ексгумацію та перезахоронення загиблих і померлих під час окупації. У Лимані наразі відомо про два поховання. Одне з них налічує близько двох сотень могил. За попередньою інформацією, це - одиночні могили, де поховані цивільні. На іншій ділянці - братська могила, у якій, за оперативними даними, можуть бути як військові, так і цивільні.

- Прошу усіх утриматися від коментарів стосовно кількості захоронених людей та причин їхньої смерті до остаточних висновків експертів, - зазначає очільник Донеччини Павло Кириленко на своїй сторінці у Фейсбук.

Що стосується Святогірська, то там сьогодні на міському кладовищі перезахоронили 21 тіло - це цивільні, які загинули під час окупації міста. Поки тривали бої за Святогірськ та окупація, загиблих закопували на вулицях і подвір'ях.

- Усі тіла з числа перезахоронених сьогодні, ідентифіковані та  належним чином предані землі. Хай спочивають з миром - рашисти будуть покарані за кожне зруйноване, понівечене і забране ними людське життя, - констатує Павло Кириленко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування