Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Січня, 2022 р., 10:07
1 лютого в Україні розпочинається кампанія зі щеплення дітей від поліомієліту. Вона відбуватиметься у межах Плану реагування на спалах поліо в Україні. План передбачає 2 етапи: Етап 1. Кампанія щеплення вакциною інактивованою поліомієлітною вакциною (ІПВ) дітей віком від 6 місяців до 6 років, які не отримали необхідної кількості доз, відповідно до Національного календаря щеплень. Триватиме з 1 лютого три тижні. Це необхідно для захисту невакцинованих дітей від інфікування. У межах цього етапу щеплення мають отримати майже 140 тисяч дітей. Етап 2. В межах якого щеплюватимуть вакциною оральною поліовакциною (ОПВ) усіх дітей віком до 6 років, навіть якщо вони мають усі необхідні щеплення відповідно до Національного календаря. Це необхідно для захисту дітей від інфікування та зупинення циркуляції вірусу. Упродовж цього етапу планується охопити 540-550 тисяч дітей. Дати проведення будуть оголошені заздалегідь. Отримати щеплення можна безоплатно у вашого сімейного лікаря чи в найближчій амбулаторії. У чому різниця між вакцинами ІПВ і ОПВ пояснюємо тут - https://bit.ly/3IAZCBB Детальніше на сайті - https://bit.ly/33Gf5BV
25 Січня, 2022 р., 09:06
Якщо Ви постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Вам необхідно знати алгортм дій, які допоможуть у скаладних життєвих обставинах. Алгоритм дій у випадках домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі: 1. Якщо починається сварка, яка може закінчитися фізичним насильством, намагайтеся уникнути контакту і перейдіть у інше приміщення, яке можна легко покинути. Тримайтеся ближче до виходу. Уникайте суперечки у приміщенні, де є гострі та ріжучі предмети. 2. Знайдіть місце, куди можете піти у разі небезпеки. Це місце повинне бути безпечним, щоб кривдник вас не знайшов. 3. Домовтесь зі своїми сусідами, щоб вони викликали поліцію у випадку, коли почують крик з вашого помешкання. 4. Зробіть дублікат ключів та сховайте їх у надійному місці, щоб у разі небезпеки ви могли швидко вийти з приміщення та дістатися до безпечного місця. 5. Заховайте у безпечному місці необхідну суму грошей, список з необхідними номерами телефонів, паспорт, документи дитини та інші важливі документи, необхідний одяг та ліки. 6. Заздалегідь дізнайтеся телефони місцевих служб, які можуть надати Вам необхідну підтримку та допомогу. 7. Не мовчіть! Розкажіть про свою проблему людям, яким довіряєте, і обов’язково зверніться за допомогою до спеціаліста. Якщо Ви потребуєте консультації або роз’яснення з даного питання, то можете зателефонувати на номери «гарячих ліній»: • 15-47 • 0-800-500-335 • 116-123 • 0-800-500-225 • 116-111 • 15-45 • 0-800-213-103 
24 Січня, 2022 р., 16:04
Попередження про небезпечне метеорологічне явище I рівня небезпечності (НМЯ I) по Донецькій області № 16/-/-
24 Січня, 2022 р., 15:00
За кошти програми єПідтримка в аптечних закладах та інтернет-аптеках можна придбати виключно лікарські засоби. Не можна купувати засоби з недоведеною ефективністю, біологічно активні добавки чи медичні прилади.
24 Січня, 2022 р., 09:52
24 січня відзначається День зовнішньої розвідки України!
24 Січня, 2022 р., 08:32
Це ваша перша декларація і ви думаєте, що для її подання потрібно збирати купу довідок та стояти у чергах? Насправді, ні. Більшість необхідної вам інформації можна знайти в електронних реєстрах та на порталах органів влади. Не виходячи з дому ви можете скористатися такими вебсайтами: - Портал “Децентралізація” (https://bit.ly/3HVmpIa) – містить відомості про нові назви районів та назви територіальних громад, які вони отримали після адміністративно-територіальної реформи. Ця інформація допоможе вам коректно заповнити адресні блоки; - Електронний кабінет на сайті Державної податкової служби України (https://bit.ly/3fhGIDq) – містить відомості про доходи; - Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (https://bit.ly/3Feb4RK) – інформація до розділів 8 «Корпоративні права» та 9 «Юридичні особи, кінцевим бенефіціарним власником (контролером) яких є суб’єкт декларування або члени його сім’ї» декларації; - Електронний кабінет водія (https://bit.ly/2YyQsSw) – інформація знадобиться при заповненні розділу 6 «Цінне рухоме майно – транспортні засоби»; - Портал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://bit.ly/3qfB2jv) – містить інформацію про нараховану заробітну плату та пенсію; - Державний реєстр речових прав на нерухоме майно (https://bit.ly/3th6xM4) – містить інформацію, яку необхідно зазначити у розділах 3 «Об’єкти нерухомості» та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації; - Офіційний електронний портал Держгеокадастру (https://e.land.gov.ua/) – містить відомості про власників та користувачів земельних ділянок, які потрібно зазначати у розділі 3 «Об’єкти нерухомості» та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації; - Укрпатент (https://bit.ly/3K1gVNT) – інформація щодо зареєстрованих патентів на винаходи, корисних моделей, промислових знаків, яка необхідна для заповнення розділу 10 «Нематеріальні активи». - Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України (https://cabinet.smida.gov.ua/) – інформація про номінальну вартість цінних паперів, яка необхідна для заповнення розділу 7 «Цінні папери». Зверніть увагу, що інформація, яка міститься у реєстрах, може бути неповною та періодично оновлюватися.
22 Січня, 2022 р., 10:01
Шановнi жителі Краматорського району! 
21 Січня, 2022 р., 16:00
21 січня Департаментом екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації було ініційовано проведення круглого столу для обговорення концептуального бачення розвитку системи управління відходами в Донецькій області.
21 Січня, 2022 р., 15:06
Збереження попередження про небезпечне метеорологічне явище I рівня небезпечності (НМЯ I) по Донецькій області № 12/-/-
21 Січня, 2022 р., 13:41
21 січня заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова, начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Вікторія Моднікова та головний спеціаліст відділу Всеволод Єлетенко відвідали ЦНАП міста Дружківки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування