Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент України відзначив високими нагородами кращих представників української спільноти. Серед них - наші земляки

Дата: 29.08.2022 14:31
Кількість переглядів: 137

«Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України», - такий Указ був виданий Президентом України Володимиром Зеленським з нагоди Дня Незалежності України

Ряд відомих та простих українців з різних сфер життя були відзначені високими нагородами за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку. 

Так, державними нагородами Президент України відзначив працівників Донецької обласної військової адміністрації:

Орденом «За заслуги» III ступеня
Клюшникова Дениса Геннадійовича — заступника начальника Донецької обласної військової адміністрації, Філашкіна Вадима Сергійовича — заступника начальника Донецької обласної військової адміністрації.

Орденом княгині Ольги II ступеня
Золкіну Лілію Іванівну — начальника управління Донецької обласної військової адміністрації

Орденом княгині Ольги III ступеня
Токареву Олену Аркадіївну — директора Департаменту Донецької обласної військової адміністрації

Медаллю «За працю і звитягу» було нагороджено голову райдержадміністрації, начальника Краматорської районної військової адміністрації Андрія Панкова. За цією заслуженою нагородою стоїть складна праця в умовах війни, фактично – на передовій, де кожен день потребує витримки, сили, терпіння, мудрості у прийнятті рішень.

Також в Указі Президента було відзначено державними нагородами України ряд працівників комунальної сфери, начальників військових адміністрацій Донецької області.

В цьому списку – машиніст екскаватора комунального відокремленого підрозділу «Краматорський водоканал» Герасін Олександр Александрович, інженер-енергетик Донецької виробничої дільниці "Слов’янське регіональне виробниче управління" КП "Компанія "ВОДА ДОНБАСУ" Геря Ілля Володимирович, машиніст екскаватора КП "Словміськводоканал" Слов’янської міської ради Мартиненко Іван Федорович.

Пишаємося, що наші земляки були відзначені такими високими нагородами! Ваша плідна робота та особиста самовіддача наближає нашу спільну перемогу! Щиро вітаємо всіх та бажаємо здоров’я, наснаги і успіхів у роботі в цей складний час!

Разом – ми сильні та непереможні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування