Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2022 08:38
Кількість переглядів: 111

Сьогодні - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Протягом багатьох років, століть українські воїни не тільки накопичували бойовий досвід, вміння боронити свою землю, а й виховували величезну силу духу, любов до Батьківщини, за яку з честю віддавали життя.

Зараз, в умовах жорстокої боротьби з російським агресором, наші воїни-захисники показують приклади великої сили, стійкості та незламності! Саме зараз вони, пліч-о-пліч відстоюють територіальну цілісність нашої держави!

Сьогодні ми віддаємо данину пам’яті та глибокої поваги кожному герою, який боровся за Україну, наближаючи її перемогу. Схиляємось перед матерями і батьками, які виростили мужніх патріотів!

Згадаймо о 9:00 загальнонаціональною хвилиною мовчання пам’ять кожного воїна, який захищаючи рідну землю віддав найдорожче – своє життя!

Герої не вмирають - вони вічно живуть у наших серцях і пам’яті наших нащадків!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування