Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2021 р., 16:14
14 грудня відбулась онлайн нарада щодо виконання підготовчого етапу розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад. В ході наради учасники  обговорили  наявні проблемні питання щодо розпочатої роботи. 
14 Грудня, 2021 р., 15:22
Перший заступник голови Краматорської районної державної адміністрації Сергій Боєвський та заступник голови райдержадміністрації Юрій Люлька взяли участь у черговому сумісному засіданні постійних депутатських комісій з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів, інвестиційно-інноваційної діяльності та регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, прав людини, протидії корупції та інформаційно-комунікативних технологій.
14 Грудня, 2021 р., 14:00
14 грудня у Краматорську в Конференц-залі Донецької торгово-промислової палати відбулось нагородження переможців та лауреатів регіонального конкурсу «Підприємець року Донецької області – 2021».
14 Грудня, 2021 р., 13:25
У Краматорську, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  біля пам’ятного знаку на їх честь, відбувся урочистий захід-мітинг, участь у якому взяли ліквідатори аварії на ЧАЕС, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков, міський голова Олександр Гончаренко, військові та мешканці громади.
14 Грудня, 2021 р., 09:47
Набув чинності Закон України «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України» (№ 1489-IX).
14 Грудня, 2021 р., 09:46
Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.
14 Грудня, 2021 р., 09:41
Батьки та вчителі прагнуть найкращого для дітей. Зокрема, вони дбають про безпечний навчальний простір у час пандемії.
14 Грудня, 2021 р., 08:19
14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
13 Грудня, 2021 р., 19:10
Нарада з питань забезпечення на території Донецької області виконання законодавчих актів з питань оборони, організації і виконання завдань територіальної оборони, відповідно до вимог Закону України «Про оборону України», відбулась під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна у Краматорську сьогодні, 13 грудня.
13 Грудня, 2021 р., 15:56
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»,  Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування