Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна ситуація по Донецькый області станом на ранок 3 вересня: вночі росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську та Слов'янську

Дата: 03.09.2022 09:40
Кількість переглядів: 105

Сьогодні вночі росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську та Слов'янську, а також вели обстріли по лінії фронту від Курахівської до Званівської громади, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

У Краматорську ракета влучила в продовольче підприємство — поранено 1 людину, пошкоджено 2 будівлі та знищено 9 автомобілів. Ще одне влучання — у підприємство легкої промисловості. Там зайнялася пожежа, на місці працюють рятувальники.

У Слов'янську росіяни поцілили у приватне та комунальне підприємства. За попередньою інформацією, жертв немає, обсяги завданої шкоди встановлюємо. Також на території громади пошкоджено 7 будинків у Билбасівці.

У Кураховській громаді під обстріли потрапили Курахове та Вовчанка — пошкоджено базу відпочинку та 1 будинок, обійшлося без постраждалих.

Гучно минула ніч у Сіверську: по місту є прильоти. Інформацію щодо постраждалих та руйнувань уточнюємо.

У Соледарі росіяни вели поодинокі обстріли та серйозно пошкодили дитсадок «Червона Квіточка». Також у громаді пошкоджено приватний будинок та сільськогосподарська техніка у Роздолівці. Постраждалих немає.

У Званівці внаслідок обстрілу поранено 1 людину — їй надали медичну допомогу.

Під ранок відбувся артобстріл Авдіївки — без жертв.

Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування