Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Жовтня, 2021 р., 14:21
З 18 по 24 жовтня 2021 року в Україні з коронавірусною хворобою було госпіталізовано 33 551 людина, з яких 31 493, або 94%, не отримали жодної дози антиковідної вакцини. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи MedData.
26 Жовтня, 2021 р., 14:10
20 жовтня 2021 на засіданні Уряду прийнято рішення щодо удосконалення Порядку подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. Даний Порядок затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі», та приведено у відповідність до Закону України «Про соціальні послуги».
26 Жовтня, 2021 р., 11:40
   За ініціативи ГО «Український жіночий фонд» та ГО «Ла Страда-Україна», за участю Урядової уповноваженої з питань гендерної політики 25 та 26 жовтня 2021 року був проведений  онлайн-захід з представлення публікації  «Що сказати тим, хто має сумніви в необхідності ратифікації Стамбульської конвенції» та  онлайн-дискусія «Як ратифікації Стамбульської конвенції посилить захист постраждалих від гендерно зумовленого насильства в Україні».
25 Жовтня, 2021 р., 19:29
Завершилась модернізація будівлі у Дружківці, де розташовані комунальні заклади «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини», «Донецький обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» та «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги».
25 Жовтня, 2021 р., 12:00
Дванадцятирічна Дар’я Реброва, переселенка з Донецька, яка нині живе у Краматорську,  стала фіналісткою Національного відбору на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021.
22 Жовтня, 2021 р., 16:29
22 жовтня 2021 під головуванням заступника голови райдержадміністрації Юрія Люльки в онлайн режимі було проведено засідання тимчасової  комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій та інших соціальних виплат. 
22 Жовтня, 2021 р., 11:27
"Цей міст у березні зазнав часткових руйнувань. І, хоча він перебував на балансі міста, ми в Донецькій ОДА взяли на себе відповідальність полагодити його, адже на той час у Слов'янську було фактичне безвладдя: місцеві депутати ділили портфелі, нехтуючи реальними потребами людей. І ця важлива для міста транспортна артерія могла б так і залишитися у статусі аварійної, а слов'янці змушені були б невідомо скільки використовувати незручний і довгий  об'їзний маршрут. Дякую всім, хто долучився до відновлення цього важливого об'єкту. Дякую Президенту і його програмі Велике будівництво, в рамках якої було виконано ці важливі роботи. Тепер завдяки мосту пересування містом для багатьох слов’янців стане простішим." - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.
21 Жовтня, 2021 р., 16:59
21 жовтня начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг  Вікторія Моднікова взяла участь у семінарі-тренінгу в режимі онлайн, який відбувся за ініціативою Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків).
21 Жовтня, 2021 р., 13:24
21 жовтня 2021 року під безпосереднім керівництвом голови Краматорської райдержадміністрації Андрія Панкова на запасному (захищеному) районному пункті управління було проведено інструкторське-методичне заняття з особовим складом штабу територіальної оборони з практичним відпрацюванням питань управління силами та засобами територіальної оборони району, приведення у готовність до виконання завдань за призначенням батальйону територіальної оборони Краматорського району, здатність до дій у складних умовах обстановки у взаємодії з іншими складовими сил безпеки та оборони. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування